„ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA“ DOŠLA I KAZALA PREPIŠI

Aug 27, 2019

22.08.2018.g. u kasnim večernjim satima, jedna od HR TV objavila je iskaze gđe. M.Dalić i A.Ramljaka u USKOK-u, u kojima teško optužuju upravo vođu, Premijera Plenkovića.

Andrej Plenković 23.08.2018.g. kaže da je za njega Agrokor završena priča i da o tome nema više što kazati.

Iz izjava USKOK-u M. Dalić i A.Ramljaka saznali smo niz činjenica koje ukazuju na čitav niz teških kaznenih djela. Evo jedan primjer:

Možda se neko sjeća mojih blogova u kojima sam iznosio činjenice sastanka u „četiri oka“ s M. Dalić i to u mom uredu u Agrokoru, tada se Dalić 16.03.2017 g. najavila i došla u moj ured na sastanak. Strepio sam hoće li javnost ikada saznati istinu! Kako je gđa. M. Dalić potvrdila moje ranije iskaze, kao da sam se ponovno rodio.

Na sastanku toga dana 16.03.2017.g. dogodio se ključni događaj u mome životu, životu moje obitelj, mojih suradnika, zaposlenika, partnera i svih dionika Agrokora , kao i građana Republike Hrvatske..

Tog sam trenutka bio potpuno svjestan da me napala - organizirana zločinačka organizacija (mafija).

Dalić je na sastanak došla sama. Na sve ostale sastanke je dovodila Z. Marica. Došla je kao privatna osoba da prenese poruku svojih „šefova“

Dan prije nego su me došli ucijeniti kako bi im poklonio kompaniju, u medije su plasirali vijesti: Portal INDEX objavio je 15.03.2017 g. vijest:

Prema podacima portala “Debtwire”, specijaliziranog za dugove kompanija, Agrokor je za PDV dužan 800 milijuna eura, dakle oko 6 milijardi KN.

Svi RH mediji su to prenijeli, čitava RH je o tome govorila. Jedan drugi medij prenosi informaciju:

…… mediji pišu da sam ja 12 milijardi KN poslao na neke otoke. .

Sve je to laž ali nakon tih vijesti nastaje kaos.

Sada u tim uvjetima, dok traje ogroman pritisak na mene, premijer Plenković šalje policiju u Agrokor.

Martina Dalić se 16.03.2017 g. najavljuje na sastanak i uskoro dolazi u moj ured, nakon nekoliko protokolarnih riječi kazala je:

“…kako ja svoje vlasništvo nad kompanijom Agrokor trebam prenijeti na SPV, kod nekoga bilježnika“!

Isto tako je kazala da se prema njihovom planu treba imenovati nova: skupština, nadzorni odbor, uprava, a da ja moram otići. I govorila je „bit će strašno“. M. Dalić sam prekinuo u njezinoj priči, nisam htio da dobije pogrešan dojam da želim o bilo čemu ovakvom kriminalnom razgovarati.

Da skratim, ja sam energično odbio njezin prijedlog, uz opasku da oni imaju represivni aparat i neka izvole postupati po zakonu , a ne otimati privatno vlasništvo mimo zakona. Nakon mog odbijanja Dalić se ustala i uz prijetnje, ponavljala “kako će biti strasno”, predlagala je da “prebacim obitelj u inozemstvo” i otišla!

Taj događaj je odredio I usmjerio sve moje daljnje odluke i radnje vezane uz „aferu Agrokor“, koju mi je upravo ta „zločinačka organizacija „ (mafija) nažalost nametnula.

Svi moji daljnji potezi, potpisi, izjave vezane su uz spoznaju da su se pojedinci u državi odlučili na kriminalno, bezobzirno uništenje mene, moje obitelji i tvrtke Agrokor, bili su potrebni kako bi dobio na vremenu i stavio se u poziciju koja će mi omogućiti da se suprotstavim kriminalnim intencijama čelništva države.

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS