GOSPODO IZ DORH-a, ISTINA SE NE MOŽE IZMIJENITI

Jul 22, 2020

Kao što tvrdim od prvog dana, o aferama vezanim uz Agrokor saznat će se baš svaka sitnica i zarez! Ako nigdje drugdje onda pred neovisnim međunarodnim pravnim instancama. Tada će mnogi zločinci i kriminalci izaći pred lice pravde, a to će se dogoditi puno ranije nego što oni to misle.

Javnosti bi do danas trebalo biti jasno da su 16.03.2017. godine u moj ured upali razbojnici i tražili od mene da im poklonim svoje privatno vlasništvo!

Kako ja na takvu ucjenu nisam prisato, ti isti su napisali Zakon RH i time 10.04.2017. g. izvršili eksproprijaciju, te u jednom trenutku prekinuli sve poslovne transakcije Agrokora, prekinuli život kompanije. Sada im nije dovoljno to što štite kriminal, već se nastavljaju baviti poslovima koji nisu u skladu s Ustavom RH, Zakonima RH kao niti direktivama EU.

Neke činjenice o dugovanjima i potraživanjima unutar kompanije:

Ivica Todorić osobno, po osnovi Zadržane dobiti, godinama od Agrokora potražuje (ovisno o tečaju): minimalno 100 mil EUR samo u Jamnici !

Umjesto da (kako to oni govore) "izvlačim", uzimam iz Agrokora nekakav novac, OSOBNO SE ZADUŽUJEM na iznos od 500 mil EUR (3.5 milijardi kuna) i taj novac koristim za:

  1. Direktnu beskamatnu dokapitalizaciju Agrokora u lipnju mjesecu 2014. godine za iznos od 183 mil EUR (1.3 milijarde kuna)
  2. 80 mil EUR - EBRD
  3. 20 mil EUR - svježi kapital kompaniji Mercator
  4. 200 mil EUR (1.5 milijardi kuna) - dionice Mercatora, koje predajem na upravljenje Agrokoru!

Osim toga potražujem (I. Todorić osobno) - 550 mil EUR (4.2 milijarde kuna) od grupe Agrokor po osnovi Ugovora o prodaji poslovnih udjela iz studenog mjeseca 2015. g.

DAKLE, SVE NAVEDENO OSOBNO DAJEM AGROKORU BEZ NAKNADA, ne uzimam niti 1 EURO.

POGEDAJ DOKUMENTE

Imam za kraj i nekoliko pitanja:

Zašto nikada nija napravljena službena primopredaja sa mnom? Zašto u tom trenutku nisu utvrđena međusobna prava i obaveze, između ostalog i financijske?

Napominjem, NE OSPORAVAM SVOJA DUGOVANJA I OBAVEZE, no u bilo kakvim izračunima o tome, moraju se u obzir uzeti i moja POTRAŽIVANJA!

S druge se strane štiti kriminal povijesnih razmjera, a to ću, budite sto i jedan posto sigurni - DOKAZATI.! Svi odgovorni će odgovarati za zločin nad ključnom strateškom kompanijom Republike Hrvatske.
POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS