GRADIO SAM I STVARAO, MOJA DJELA SU VIDLJIVA!

Jun 16, 2020

Odgovaram ovim putem na mnoge upite koje mi upućuju moji Facebook prijatelji i pratitelji, a vezano je na moj financijski odnos s Agrokorom i konkretnoj financijskoj poziciji.

Ovdje je prikladano citirati blog koji sam napisao prije nekog vremena, pa to i radim. Ide ovako:

„A o novcu, tebi Plenkoviću i onima koji me isljeđuju dajem na znanje, Ivica Todorić je samo iz jedne firme, npr. Jamnice, mogao uzeti zadržanu dobit i prebaciti je na svoj račun! Biti vlasnik tih novaca. Nakon takve transakcije na svojem bih računu, nakon što se plati porez, imao jednu milijardu kuna!

Mogao sam stvoriti novaca koliko sam htio, no nikada to nisam učinio - sve sam ulagao u razvoj i budućnost Agrokora i Hrvatske. Uvijek su mi  Agrokor i Hrvatska bili na prvom mjestu i nikakvim konstrukcijama to ne možete pobiti jer za sve moje poslove i transakcije postoji valjana dokumentacija koja vas u potpunosti demantira. Upamtite, ma koliko se trudili dokazati suprotno - nikada nikome niti jedne kune - sve u budućnost razvoja Agrokora i Hrvatske“.

Dakle, u kompaniji Agrokor sam imao više milijardi kuna samo zadržane dobiti, a kompaniju Agrokor dokapitalizirao sam vlastitim novcem sa preko 700 milijuna Eura (5 milijardi kuna) bez kamata ili bilo kakvih drugih naknada. I to su danas neosporne činjenice.

Prilažem dio dokumentacije koja dokazuje ove moje tvrdnje:



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS