ZDRAVKO MARIĆ - POVLAŠTENE INFORMACIJE, KRIMINAL I IZDAJA

Jun 25, 2020

Poštovane građanke i građani,

Zdravko Marić je nekoliko godina radio u Agrokoru nakon čega je otišao u Vladu RH, u ministarstvo Financija. Danas raspolažemo dokazima koji jasno prikazuju da je Zdravko Marić zajedno s Andrejom Plenkovićem i „grupom BORG“ bio aktivno uključen u pripremu i provedbu protupravnih radnji s ciljem neprijateljskog preuzimanja Agrokora (PUČA).

Tim PUČEM se raznim akterima omogućilo pribavljanje znatne nepripadajuće materijalne koristi.

Poštovani, predlažemo da temeljito analizirate dokaze, serijom od 18 mailova u prilogu, koji će vam omogućiti da dobijete potpunu sliku o tim dramatičnim događanjima.

Zdravko Marić je znao za kriminalnu organizaciju pod palicom Plenkovića s osobama izvan institucija RH (Borg).

Zdravko Marić je s njima surađivao i dobro je znao da planiraju oteti Agrokor! O tom zločinačkom planu svoje bivše kolege iz Agrokora nije nikada upozorio. Ovdje podvlačim, poštujem i cijenim Marićev rad, no kada je Z. Marić vidio da Plenković i „grupa BORG“ nad njegovim kolegama i imovinom planiraju zločin, trebao je biti dosljedan i prijaviti ih nadležnim organima. Nije smio sjedeti sa zločincima za istim stolom, trebao se je ustati i otići.

Zašto tada nije bio profesionalan i dosljedan? TO SE ZOVE IZDAJA! Ali to nam istovremeno i puno govori o osobi! Iako ima u Aferi Agrokor mnogo iznenađenja, do prave istine se dolazi, a stvarni šok dolazi tek na kraju.

Da budem precizan, prije nego Vam prezentiramo dokaze (svi su mailovi izvor - DORH) želim dati informaciju da za Zdravka Marića i druge postoje osnovane sumnja za počinjenje više drugih različitih teških krivičnih djela, za koje provodimo istražne radnje, a kako sljedi:

MAIL 1; Mailovi koje posjedujemo počinju sa danom 23.02.2017 g.

Već 24.02.2017 g. rano ujutro u 4.20 min, Zdravko Marić dobiva prvi mail. U tom mailu Marić i Dalić dobivaju prvu verziju monstruoznog plana zločinačkoga pothvata otimanja Agrokora. To je dokaz da je od prvog trenutka Marić upućen u kriminalne radnje.

Ovdje Marić pokazuje svoje pravo lice, skida masku i postaje monstrum:

MAIL 2.  od 24.02.2017.g. u 9.54. dobiva Ministar Financija RH Z. Marić i drugi. Informacija iz maila je insajedrska informacija koju grupa Borg ali i Ministar Financija dobiva od stranih banaka. Jednostavno rečeno prvorazredni kriminal.!

MAIL 3; Tonći Korunić (vlasnik investicijskog fonda koji trguje vrijednosnim papirima Agrokora u tom trenutku) dobiva insajderske informacije iz Agrokora i prenosi ih raznim ljudima, a između ostalog i Zdravku Mariću. Čovjek je jednostavno bez riječi kad ovo vidi:

MAIL  4; Martina Dalić šalje mail članovima grupe „Borg“ ali i Zdravku Mariću o njenom viđenju "koraka" koji bi se trebali poduzimati kako bi se oteo Agrokor:

MAIL 5;

MAIL 6: Za ovo što radi Ministar financija Z. Marić i T. Korunić trebali bi istog trenutka završiti u zatvoru. Pogledajte što rade, koja smo mi država?

MAIL 7; U ovom mailu treba stvarno dobro pogledati o čemu potpredsjednica Vlade RH i Ministar financija RH razgovaraju pred ljudima van institucija države i šta su prije otimanja Agrokora sve poduzimali:

MAIL 8; Ovo je KRUNSKI DOKAZ o uključenosti Z.Marića u zločin nad najvećom regionalnom kompanijom Agrokor, njegovim vlasnicima i konačno Hrvatskom državom. Pogledajte kako ministar financija RH i na koje adrese šalje mail sa službenoga maila ministatstva RH:

MAIL 9;  Evo kako je započelo provođenje plana ( hodograma ) za neprijateljsko oduzimanje Agrokora. Zar to nije strašno?

MAIL 10;  Jako interesantan mail gdje T. Korunić govori kako su njih - grupu „Borg“ - skužili, što znači da oni vode cijelu igru, a u stvari, ja sam bio na sastanku sa Predsjednikom Vlade i Sabora. O čemu se tu radi? Komplot je evidentan!

MAIL 11;  Matić obaviještava članove grupe „Borg“ o provedbi njihovog plana:

MAIL 12; Martina Dalić prenosi poruku Plenkovića da se okupe. Naravno, tu je naznačen i Zdravko Marić:

MAIL 13; Bricelj informira članove grupe „Borg“ a i ministra Z. Marića o privatnim investitorima Ivice Todorića, što je kriminalni čin!

Mail 14; Boris Šavorić, član grupe „Borg“ daje informaciju o sastanku s advokatima privatnih investitora Ivice Todorića, a ne Agrokora!.

MAIL 15; Evo što potpredsjednica Vlade RH Martina Dalić misli o svojoj državi i očito priprema teren za korupciju:

MAIL 16; Grupa „Borg“ obavještava o svemu ministra Z. Marića. (i to osobno vlasnik investicijskog fonda koji u tom trenutku trguje dionicama i obveznicama Agrokora!)

MAIL 17; Ovaj mail jasno pokazuje da državni službenici koordiniraju sa ljudima izvan institucija:

MAIL 18; Ministar financija Zdravko Marić je čak i o detaljima informiran:

Za kraj postavljam pitanje svima Vama, kada s odmakom pogledamo, od svih ministara u Vladi, Plenković se jedino za Marića borio doslovno rukama i nogama, zbog Marića je raskinuta koalicija s Mostom, što je kasnije omogućilo političku korupciju neviđene razine, zbog Marića je ucijenjen bivši šef Ureda premijera Milanovića koji je na kraju i glasao za njega u Saboru...

Iz kojih je razloga Plenkoviću toliko stalo da svo ovo vrijeme Marić ostane na svojoj funkciji? Da nemaju možda neke zajedničke interese, dogovore i "poslove", da možda nije to posrijedi?

Odgovore na to i brojna druga pitanja dati će nam međunarodni pravni postupci i istrage.


 

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS