ZAHTJEV ZA SASTANAK 19.02.2017 g.

Aug 27, 2019

Vezano za moj poziv u kabinet predsjednika Vlade RH 19.02.2017 g. za termin sastanka iznosim činjenice:

I) Moj poziv uslijedio je isključivo iz razloga sto sam dobivao uzastopne poruke od predsjednika Sberbank Hrvatska, Marija Henjaka o ponudi tadašnjega predsjednika Sabora Republike Hrvatske B.Petrova za sastanak. Razlog koji je navodio bio je da Petrov misli sve najbolje o Agrokoru i da je spreman pomoći u daljnjemu razvoju kompanije. Kako se ja nisam nikada družio niti dobivao neku pomoć od političara, nikada u povijesti kod nijednoga predsjednika Sabora RH nisam bio, tako sam i sada pokušao na pristojan način to odbiti. Kako se to uzastopno ponavljalo nisam mogao biti nepristojan, pa sam odlučio sljedeće: ne poznajem ni predsjednika Vlade RH pa idem nazvati njegov kabinet kako bi dogovorio sastanak, da eventualno bude i Petrov da se s obojicom upoznam. Iz ureda moga kolege D. Kuštraka gdje sam se zatekao nazvao sam šefa kabineta gosp. Božinovića i prenio sam mu razlog moga zvanja, ustvari da me naziva Petrov pa predlažem po mogućnosti zajednički, sastanak. Nakon događaja koji su se kasnije dogodili vidjeo sam da me je u stvari Petrov namamio i to sam nekoliko puta i prije 2 g. javno govorio i pisao. Isto tako gosp. Petrov je gostujući na televiziji N1, 27. Rujna 2017 g, opisao kako je Ivicu Todorića NAMAMIO na sastanak.

To je jedini razlog moga poziva za dogovor termina sastanka!

Sada imam nekoliko pitanja, zašto sam primljen na tajni sastanak , mimo recepcije po noći ? Kada je Dalić sa mnom dogovarala sastanke, ponudio sam da dođem k njoj na sastanak, no ona je to svaki puta to odbila.

Zašto se Premijer skrivao iza Petrova I glumio diplomatu? Iz mailova smo saznali razlog takvog ponašanja i vidjeli kriminalne radnje kojima je upravljao Plenković.

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS