VRIJEDNOST AGROKORA JE RAZORENA : UKUPAN IZNOS “ROLL-UP KREDITA” JE NENAPLATIV

Jan 06, 2019

Poštovani čitatelji,

više od godine dana pišem i upozoravam koliko se loše upravlja Agrokorom. Precizno iznosim brojke koje će takva razarajuća poslovna politika proizvesti! Moja predviđanja su u okviru statističke pogreške i do sada su se pokazala točna. Izvanredna uprava Agrokora odstupa od svog plana za čak 25%, svakodnevno potvrđujući da su u ove 2 godine potpuno uništili Agrokor, njegove perspektive, sinergije i vrijednosti! Oni će naravno pokušati obmanjivati do sudnjeg dana, no istina ih dostiže i to mnogo brže nego što su očekivali.

Danas ponovo UPOZORAVAM da:

  1. Konsolidirana vrijednost Agrokora ovisi o vrijednosti poslovne grupe maloprodaja i veleprodaja. Grupe maloprodaja i veleprodaja su nakon nacionalizacije Agrokora izgubile 25% prihoda, a pazite sada - nakon prelaska na zrcalno poduzeće izgubit će minimum još 15%, što će dovesti do potpunog obezvređivanja, ustvari - likvidacije kompanije (jednostavno rečeno Konzum će ili morati biti poklonjen kako se ne bi stvarali novi gubici, ili će morati pronaći nove nerealno velike investicije, koje se nikada neće vratiti).
  2. Katastrofalna situacija maloprodaje i veleprodaje dovodi do dramatičnog pada ukupne konsolidirane vrijednosti cijelog Agrokora
  3. IZ SVEGA NAVEDENOG VRLO JASNO PROIZLAZI ČINJENICA - DA INVESTITORI KOJI BI EVENTUALNO I REFINANCIRALI “ROLL-UP KREDIT” NIKADA NEĆE NAPLATITI UKUPAN IZNOS ULOŽENOG NOVCA
  4. Isto tako sve je jasnije da svi “tobože novi vlasnici” (uključujući i Ruske banke) osim simbolike, neće dobiti ništa.

Na raspolaganju sam svim investitorima za dokumentiranje i detaljno razjašnjenje trenutnog, realnog stanja u kompaniji.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS