KRIMINALNA UROTA

Feb 03, 2019

Poštovani čitatelji,

nakon dvije godine, saznala se gotovo cijela istina o otimanju Agrokora, došli smo do činjenica, dokaza da su:

različite organizirane grupe poduzele čitav niz protuzakonitih radnji i to na način:

  • da su prvo ucijenile da im se prepiše vlasništvo (Dalić 16.03.2017.g), te kada im to nije omogučeno, prikupili tajne dokumente na temelju kojih su djelovali na tržištima kapitala i koji su im poslužili da lakše izrade kriminalni plan otimanja privatnog vlasništva u kompaniji. Možemo dokumentirati da je protiv Agrokora organizirana UROTA!

Odgovorno tvrdim da Agrokor nije bio u problemima

Da bi ga mogli oteti, Agrokoru su UROTNICI organizirano i planski izazivali probleme. Paralelno su izlobirali nekoliko političara koji su upravo u ruke dobili izvršnu vlast u RH i progurali nacionalizaciju, te direktno, dezinformacijama utjecali na ključne investitore kompanije.

Banditske skupine su napisale zakon koji je nakaradan, pun elementarnih kontradiktornosti s hrvatskim Ustavom i zakonima RH i EU, onaj koji je u konačnosti u sebi sadržavao kriminalan dogovor oko daljih djelovanja i bio osnov za sve kriminalne radnje koje su usljedile.

Sve ovo je proizvelo nesagledive ekonomske, društvene i ljudske štete Republici Hrvatskoj! Većina navedenog je dokazano, javnosti poznato, a u konačnosti ću dokazati i preostale detalje.

Ako je netko pažljivije čitao moje blogove mogao je uvidjeti čitav niz "tema" koje sam otvorio i upućivao na moguća rješenja za rasvjetljenje pune istine oko otimanja Agrokora. Međutim, moram upozoriti da se od početka PLENKOVIĆ I ORTACI ŠTITE “FAKE INFORMACIJAMA”.

Želio bih poručiti brojnim hrabrim ljudima koji su uključeni u neumorno otkrivanje istine: da su Plenković, Dalić i Dolički, jedini iz hrvatskog dijela skupine koji znaju punu istinu o otimanju Agrokora, a poduzimaju sve moguće kao bi sakrili najodgovornije ljude. Oni su sebe i svoje ortake izložili, neke i žrtvovali, sve kako bi sakrili nalogodavce. O tome im ovisi ostanak na vlasti i nužno je bilo zaštititi istinu koja se sakriva iza svega.

Iz navedenih razloga moram upozoriti da su sve naše analize i istraživanja temeljene na činjenicama, dok su poruke koje nam javno šalju Plenković, Dalićka i njihovi ortaci u najvećoj mjeri - lažne. Fake news, fake PR. To su polu-istine i dezinformacije koje su za cilj imale odvesti nas na krivi trag, krivi smjer.

Prezentirat ću jedan primjer. Svi mi govorimo kako su Šavorić i BORG grupa pisali Lex Agrokor. To je nesumnjivo samo djelomična istina.

Prava istina o kojoj crno na bijelo svjedoče javno objavljeni dokumenti i mailovi govore o tome da je najbitniji dio teksta Lex Agrokora unesen na samom kraju ožujka 2017.g od strane Branimira Bricelja iz Altere, osobno.

Pogledajmo kome su najviše koristile spomenute sporne odredbe Lex Agrokora:

Najvažniji dio Lex-a su pisale “strane skupine”, grupe koje su najviše profitirale od istog. Konkretno, u zakon ih je unosio Tin Dolički i njegov tim.

Koje su to strane skupine? Tu je naravno primarno riječ o KNIGHTHEAD CAPITAL MANAGEMENT-u (Thomas Wagner i njegovi “analitičari”), tu su i AlixPartners (Alastair Beveridge), PJT PARTNERS (Romain Lanier), Hogan Lowells, Ithuba capital i drugi.

Svi oni su cijelo ovo vrijeme plaćani iz "kase" samog Agrokora, sa zadatkom da realiziraju plan o njegovom otimanju i devastiraju ga. (kako to neki od njihovih podizvođača kažu “SVE JE TO RANIJE DOGOVORENO”, a ja pitam tko je dogovarao? Gdje se dogovaralo?)

Dio osoba iz ovih “stranih skupina” sjedio je u Agrokoru, gdje su uzimali podatke i slali ih u svoje inozemne centrale koje su izradile operativni plan otimanja, pljačke i uništenja Agrokora.

Isto tako, “strane skupine” u cilju sprovođenja kriminalnog plana komunicirale su direktno s Dalić i Doličkim, a ovi s članovima grupe BORG, te važnim ljudima iz Agrokora kao što su Vladimir Bošnjak, H. Lajtman i drugi.

Koga sve spomenute osobe iz Hrvatske grupe sakrivaju od javnosti i nadležnih institucija RH već dvije godine? Sakriva se glavni nalogodavac, pokretač, mozak operacije OTIMANJA AGROKORA!

Da li je taj netko, misteriozan poput nekog negativca iz stripa - ne znam, no to nam ime i prezime nedostaje.

Siguran sam da je saznanje o tome tko je nalogodavac, ”mozak” plana otimanja Agrokora samo tehnička stvar koju ćemo vrlo brzo dokumentirati i predstaviti, a poznata je mnogim osobama, čak i ljudima u institucijama RH.

Dok ovo pišem 02.02.2019.g. u nekoliko hrvatskih medija naslovi: “ Lagali su Plenković, Dalić, Marić, Krstičević, Tolušić….”. Oni ne samo da lažu, već sakrivaju, realiziraju kriminalne planove, te gotovo svakodnevno poduzimaju čitav niz protupravnih radnji.

To su tobože naši izabrani predstavnici vlasti (nažalost jesu) – no ustvari, oni su lutke na koncu tuđih interesa. To su ljudi koji nemaju sposobnost, koji "lijepim pričama", bez sadržaja, bez MERITUMA, “fejk informacijama”, medijskim manipulacijama i lažima dovode Republiku Hrvatsku u potpuno rasulo i beznađe.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS