U HRVATSKOJ JE U TIJEKU NAJVEĆA KORUPCISKA AFERA DRŽAVNIH DUŽNOSNIKA U POVIJESTI EU

Aug 26, 2018

Svaka čast gospođi M.Dalić koja je očito shvatila u kojem se smjeru odvija proces oko Agrokora, i pred svima zajedno s A.Ramljakom cjelokupnoj javnosti kako Hrvatskoj tako i svjetskoj pokazala prstom u Plenkovića „on je šef, on je naređivao, sve je znao i sa svim upravljao“! Plenković i Božinović kao da ne znaju da je na stolu do sada samo dio priče „slučaja Agrokor“, oni bi ipak morali znati da najteža krivična i koruptivna dijela još uopće nisu prezentiranaIstina, neka su parcijalno usput spominjana.

Uvjeren sam da su Hrvatske nadležne institucije upoznate sa većinom činjenjica, no ja ću ipak početi otvarati nove detalje najznačajnije teme korupcije vezane uz pljačku Agrokora. Zato ću dodatan dio saznanja ovih dana predati tim nadležnim institucijama Hrvatske, ali ovaj puta i nadležnim institucijama u drugim državama.

Plenkoviću, da je i istina što ti pričaš o meni i Agrokoru, a vjeruj mi vrlo malo je istine, to te neće spasiti od odgovornosti za protupravne, kriminalne radnje. Samo jedan primjer: da ti kao jedan od premijera EU u 21 stoljeću šalješ ministricu Vlade da od građanina HR prepiše vlasništvo vjerojatno tvojoj „mafiji“! Pa do kuda je to Hrvatska došla?? Zamisli da to napravi gospođa Merkel? Da tvoja ministrica poziva otvoreno na korupciju, da sami o svojoj državi govorite kako smo „banana država“!? Što rade odgovorni ljudi u vladajućoj stranci HDZ-u? Što rade građani, a što pravne strukture? Ti samo lijepo pričaš, ništa nisi u stanju riješiti, napravio si u državi kaos, raseljavaš nas, a ekonomski si nas uništio.

Ovih dana ću predati dio materijala o protuzakonitostima tvojih interesnih skupina nadležnim institucijama u HR, ali ovaj puta ću to učinit i u drugim državama.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS