TKO UPRAVLJA DRŽAVOM ?!

May 22, 2018

 

Prije nekoliko dana, američkoj odvjetničkoj  i lobističkoj firmi  Akin Gump Agrokor je uplatio 7 milijuna EUR-a, a na istu adresu je mjesec dana ranije uplaćeno između 2 i 4 milijuna EUR-a. Kad se uzme u obzir da je u Agrokoru angažiran i Hogan Lovells, najveća svjetska lobistička kompanija, onda je stvarno pitanje što to Plenković radi ???  Takav trošak si niti najjače kompanije na svijetu ne mogu priuštiti.

Zašto Agrokor treba lobiste? Zašto toliki milijuni EUR-a idu lobističkim tvrtkama? Za koga oni, ustvari, lobiraju? Da li za Agrokor ili opstanak Plenkovića?  Naravno, da je tu još čitav niz pravnih, financijskih i lobističkih kompanija, sve netransparentno i nejasno.  Što se to događa?

Možda je u svemu tome i najveći kriminal koji ikada na ovim prostorima dogodio. Vjerojatno ne toliko vezan uz firme koje to rade, već  za koga rade, za čije potrebe rade i što rade. Sve to bez kontrole suda, bolje rečeno, bez ikakve kontrole.

Nakon svega što se događa najvažnije je pitanje tko danas upravlja Hrvatskom?

Očito su to lešinarski fondovi, različite lobističke firme i ljudi, grabežljivci, politikanti, spin "majstori" i razni drugi lovci u mutnom. Zato i imamo takve ekonomske, vanjskopolitičke i unutarnjopolitičke rezultate i zato imamo takve ekonomske i političke ciljeve, a onda i rezultate koji su dno EU.  Plenkoviću, Hrvatska nije tvoje vlasništvo. Hrvatski građani, uvjeren sam, više neće to dopustiti. Građani će ti stati na put. Nemaš pravo ovo činiti hrvatskom narodu, HDZ-u i  koalicijskim partnerima.

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS