Tko je ekipa iz vladinog War rooma? Borg!

May 25, 2018

Samo 12 dana od postavljanja Ante Ramljaka za vladinog izvanrednog povjerenika u Agrokoru, 22. travnja 2017. predstojnik Ureda predsjednika Vlade Davor Božinović dao je iznimno zanimljiv, pomalo zaboravljen, javno dostupan intervju u kojem u potpunosti potvrđuje sve ono što otkrivaju u medijima objavljeni mailovi!

Potvrđuju da je u Vladi , kako osobno tvrdi Božinović kao prvi visoki dužnosnik Vlade koji je to ikada javno izrekao, da je u Vladi postojala formalna (ili još gore neformalna) skupina koja je radila na otimanju Agrokora koju naziva War room! Pa gospodine Plenkoviću, ovdje je riječ ne samo o vašim prijateljima iz srednje škole s kojima se družite ali niste bliski ili nekim neimenovanim izvorima, ovdje je riječ o vašem prvom suradniku, o vašem šefu kabineta. Pitanja koja ta činjenica i potvrda vašeg prvog čovjeka otvaraju su jednostavna ->

  1. Tko je osnovao skupinu u War roomu i tko ju je činio?
    2. Tko je vodio zapisnike i gdje su pohranjeni?
    3. Na koji su način izabrani članovi War rooma i koje vladino tijelo ili pojedinac ih je izabrao?
    4. Da li je prilikom formiranja toga tijela u War roomu traženo mišljenje vladinog Ureda za zakonodavstvo?
    5. Postoji li odluka Vlade o formiranju skupine u War roomu?

Ovaj je intervju krunski dokaz da je upravo u Vladi Republike Hrvatske osnovano tijelo koje Božinović naziva War room, a ta činjenica ukazuje i na neosporiv dokaz da je cijelim procesom otimanja Agrokora koji je pojedincima donio desetke milijuna nepripadne imovinske koristi, upravljao osobno premijer Plenković i ljudi od njegovog posebnog povjerenja. Upravo ovaj intervju, kojeg možete pročitati u prilogu govori o namjeri, teškoj manipulaciji činjenicama o Agrokoru i otimanju privatnog vlasništva koje je uzrokovalo grabež i kriminal kakav suvremena Europa ne poznaje.


INTERVJU O WAR ROOMU BOŽINOVIĆ



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS