„SUMRAK SAGA“

Aug 29, 2019

Iako je zbog svojih kriminalnih radnji Martina Dalić morala dati ostavku na sve funkcije u državi , ona i nadalje koordinira krakovima neprijateljskog preuzimanja Agrokora. Martina Dalić je 27.08.2019.g viđena kako u večernjim satima napušta prostorije središnjice HDZ-a , gdje je bila na sastanku s premijerom Plenkovićem i ministrom Božinovićem, a već 28.08.2019.g. DORH na službenim stranicama objavljuje da podiže prve optužnice u aferi Agrokor, to je sumrak pravne države .

Iz konkretno opisanog događaja se može vidjeti tko i kako upravlja Aferom i procesima u Agrokoru.

Iako je prilikom neprijateljskog preuzimanja Agrokora donesen zakon, tobože radi zaštite nacionalnog interesa kao i Hrvatskog gospodarstva u cjelini , danas transparentno
vidimo da je ciljano uništena najveća kompanija u ovom dijelu Europe- Agrokor ali se upravo ciljano i odabrano uništavaju i desetci najboljih hrvatskih industrija.

Sve to i danas vode Martina Dalić, Tin Dolički, Boris Šavorić i strane grupe koje su preko Roll –Up kredita napravile kriminal i omogućili su ogromnu pljačku, a sve na štetu hrvatskih investitora i hrvatskih dobavljača.

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS