SUMRAK HRVATSKE DRŽAVE - PREDSJEDNIK HDZ-a I NJEGOVI KUMOVI UPRAVLJAJU HRVATSKOM

Sep 01, 2018

Na sastanak izvaninstitucionalne, zločinačke organizacije Borg grupe u prostorijama Vlade 26. veljače 2017. godine, pod okriljem mraka, oko 21 sat, Plenković je doveo svoje školske kolege, prijatelje i kuma Danijela Klobučara i Borisa Šavorića.

Za tu dvojicu ljudi, kako je Plenković rekao, "eksperata" sa "specijalnim" znanjima, Martina Dalić u svom iskazu USKOK-u kaže:

„NEMAM SAZNANJA PO ČIJEM NALOGU I IZ KOJIH RAZLOGA SU POZVANI NITI SAM ISTO PROPITIVALA S OBZIROM DA SE SASTANAK ODRŽAVAO U SOBI UŽEGA KABINETA VLADE POD PREDSJEDANJEM PREMIJERA A KOJI JE ZA TE OSOBE NAVEO DA SU TO PRAVNI STRUČNJACI“

Potpuno je nevjerojatno da je Plenković svojeg prijatelja, u čijem je uredu snimao spot Vjerodostojno, mimo bilo kakve procedure, ovlastio da piše Zakon Lex Agrokor! Da bi mu, nakon što je Agrokor otet, u Agrokoru namjestio lukrativne milijunske poslove. Vjerodostojno.

Danijel Klobučar, kažu upućeni, najbolji Plenkovićev prijatelj i kum, također je predstavljen premijerovim riječima kao vrstan pravnik. Moguće da jest, samo za njega još nitko nije čuo.

Da, kum je iznimno važan. Očito. Tako je najveća korupcijska afera svih vremena na ovim prostorima, kažu oni koji poznaju obojicu, kumski potvrđena.

Na upite novinara oko skandala s prijateljima - Plenković odvraća da nema što komentirati. Naravno da nema, sve je i više nego poznato, treba samo odšetati do USKOK-a i sve ispričati. Bez zadrške, samo istinu gospodine predsjedniče Vlade.




POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS