SUKOB DRŽAVE SLOVENIJE I MRAČNOG BRISELSKOG KARTELA

Dec 10, 2019

Ukoliko Andrej Plenković ne realizira prijenos Mercatora na Fortenova grupu, i ne isporuči Borg i stranim lešinarskim grupama "sve u kompletu", ZNA SE što ga čeka, te stoga čini sve što je u njegovoj i preostaloj moći njegovih briselskih ortaka kako bi spriječio kraj svoje političke karijere.  

Rukovodstvo Slovenske države već je duže vrijeme u sukobu s mračnim političkim kartelom koji ima zaleđe u financijskim lobijima, te je dosad izgubilo sve bitke. Ovo je jedinstvena prilika da se izbore za vladavinu prava, do koje spomenuta lešinarska ekipa ne drži nimalo, te time unesu barem malo svijetla u današnju EU koja se i tako nalazi u vrlo teškom razdoblju.

Poštovani čitatelji,

U javnosti je prije nekoliko dana odjeknula vijest da je FORTENOVA GRUPA (Agrokor predan Rusima), PRIJAVILA SLOVENSKOG MINISTRA GOSPODARSTVA Zdravka Počivalšeka EUROPSKOJ KOMISIJI. 

FORTENOVA GRUPA, iliti Agrokor koji je sada pod potpunom kontrolom Rusa, obrazlaže tu prijavu na sljedeći naćin:

“Fortenova i Agrokor obratili su se Europskoj komisiji, žaleći se na izjave slovenskog ministra, koji je u više izjava zadnjih mjeseci uvjetovao prijenos Mercatora s posrnulog koncerna Agrokor na Fortenova grupu, ocijenivši u prijavi da se njima slovenska vlada preko svog ministra nedopušteno miješa u proces prijenosa budući, odnosno poslovne odluke privatnih tvrtki, navodi list. Informaciju su potvrdili u Fortenovi, dodaje list ne otkrivajući pojedinosti prijave. “

Ključne rečenice su dakle:

„Fortenova i Agrokor obratili su se Europskoj komisiji, žaleći se na izjave slovenskog ministra ……“

i

„ ….nedopušteno miješa u proces prijenosa, odnosno poslovne odluke privatnih tvrtki……“

Plan ovog napada na slovenskog ministra dogovorile su Ruske banke i trenutni hrvatski premijer Plenković, koristeći političke veze svog kartela u Komisiji EU.

Podsjećam da je Plenković u svom kratkom mandatu, zajedno sa svojim ortacima, slične prljave poslove realizirao i ranije:

⦁    neprijateljsko preuzimanje Agrokora,
⦁    prijenos upravljačkih prava nad INA-om Mađarima,
⦁    sukob sa Slovenijom vezan uz granična pitanja (špijunska afera oko arbitraže) i dr.

Danas možemo sa sigurnošću potvrditi da je to sada već vrlo prepoznatlljiv rukopis, modus operandi mračnih grupa oko Martina Selmayra, Jean-Claudea Juckera, Plenkovića i još nekih političkih ortaka spomenutog trojca. Apsolutno skandalozno.

Donosim primjer kako su današnji vlasnici Agrokora (dakle, Ruske državne banke), koji nakon svega imaju obraza prijavljivati slovenskog ministra gospodarstva, postupali prilikom neprijateljskog preuzimanja glavne regionalne kompanije jugoistočne Europe, Agrokor grupe:

 ⦁    Već u siječnju 2017. godine, predsjednik Sberbank Hrvatska Mario Henjak održava nekoliko sastanaka sa predsjednikom Sabora RH Jandrokovićem, a vezane uz privatnu kompaniju Agrokor.
⦁    Ambasador Ruske Federacije Azimov, 10.02.2017. g. prvi napada i prijeti Hrvatskoj privatnoj kompaniji Agrokor te joj nanosi štetu u poslovanju i na tržištu
⦁    Ruski bankari Solovljev iz VTB-a i Poletaev iz Sberbank-a su 04.03.2017., 14.03.2017., kao i 27.03.2017. tajno dolazili u Vladu RH radi realizacije kriminalnog plana preuzimanja Agrokora. 

Pa nam tako Martina Dalić u svom iskazu USKOK-u potvrđuje: “27. ožujka 2017. u 12,00 sati održan je treći sastanak s predstavnicima Sberbank i to na njihov zahtjev, točnije Maxima Poletaeva, moram kazati da se tada u Vladi RH našlo desetak predstavnika iz VTB i Sberbank između ostalih..."

⦁    05.06.2018.g. Rusi opet dolaze u Vladu ali i kod Kolinde Grabar Kitarović, trenutne predsjednice RH. 

04.03.2019., Poletaev dolazi kod Plenkovića, te ponovo i kod Grabar Kitarović, a nakon sastanka kaže kako ipak ne želi istrage oko nezakonitih aktivnosti Izvanredne uprave jer “novac voli tišinu”!

Nakon sastanka s Plenkovićem, Rusi poručuju: "Nadamo se da će se nagodba u Agrokoru postići što prije”. “Mislim da je sastanak s Plenkovićem bio konstruktivan i mislim da smo se razumjeli", rekao je bankar Maksim Poletajev po izlasku iz Vlade RH.

Rusi dakle traže tišinu, poslušnost i ne mare za zakone u ostvarivanju svog interesa. Plenković mora isporučiti cijeli Agrokor u ruke onih kojima je preuzimanje obećao i omogućio, u protivnom postaje predmet kriminalističke istrage (za koju, hvala Bogu, dokaza ima na pretek).

Rusi su dakle od siječnja  2017.g. koristili sve moguće pritiske poltronske, korumpirane Hrvatske politike i njihovih predstavnika kako bi preuzeli kompaniju Agrokor.

Ti isti danas zajedno s Plenkovićem montiraju prijave te putem ranije spomenutih kanala i konekcija u Bruxellesu napadaju slovenskog ministra gospodarstva jer isti postavlja pitanje zakonitosti o toliko bitnom pitanju distribucije domaće proizvodnje? Paradoksalno. Tragično.

Imam za sve vas vrlo razumno pitanje: VRIJEDE LI IŠTA ZAKONI?? Ili su zaista samo mrtvo slovo na papiru?? Kada će konačno doći kraj ove foteljaške, kartelske diktature koja je okupirala institucije Republike Hrvatske i otima za tuđe interese?!?

Kako stvari danas izgledaju možda i prije nego što smo očekivali, jer protekli vikend se dogodila određena točka preokreta, a s obzirom na količinu nervoze koju je pokazao Andrej Plenković u svojim izjavama, i on tako misli.POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS