REPUBLIKU HRVATSKU DANAS VODI PLENKOVIĆEVA ORTAČKA SKUPINA, HDZ JE POSTAO ORTAČKO LEGLO

Oct 24, 2018

Poštovani čitatelji,

evo kako su podpredsjednica Vlade RH Martina Dalić i drugi prikupljali svoje ORTAKE (da ne kažem nešto drugo) mimo službenih institucija RH u svrhu pisanja jednog zakona Republike Hrvatske, čije su institucije time ponizili do samog dna.

Izjava gđe. Dalić Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta:

st.1     „Razmatrali smo tko bi mogli biti predstavnici HDZ-a u budućoj radnoj skupini te sam ja predložila Tomislava Matića i Antu Ramljaka.“

 st,1    „Zdravko Marić predložio je Tončija Korunića, a moram kazati da je i Goran Marić također istaknuo kvalitetu predloženih Ante Ramljaka, Tomislava Matića kao i Tončija Korunića, za koje je kazao da ih poznaje“

 

                    

Apsurd do kojeg Plenkovićeva ORTAČKA SKUPINA dovodi Republiku Hrvatsku, došla je do te mjere da se i sama gđa. Dalić čudi, „što ti ljudi tu rade“!

Pa gđa. Dalić dalje svijedoči:

st.3    „Iste te večeri održan je sastanak na kojem su bili prisutni premijer Plenković, ministar Marić, Božo Petrov i ja ispred državnog vrha te stručnjaci Matić, Bricelj, Korunić, Ramljak i Besak ali i četiri osobe Viktoria Svić, Danijel Klobučar, Boris Šavorić i Goran llej za koje sam saznala da su pravnici. Nemam saznanja po ćijem nalogu i iz kojeg razloga su pozvani niti sam isto propitivala obzirom se sastanak održavao u sobi užeg kabineta Vlade RH pod predsjedanjem premijera koji je za te osobe naveo da su to pravni stručnjaci“.

 



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS