REPUBLIKA HRVATSKA DANAS IZGLEDA KAO AVION BEZ PILOTA, USTVARI NEMA NI AVIONA

Jan 15, 2019

U Republici Hrvatskoj od trenutka dolaska ove hibridne Vlade prije dvije godine gledamo nezabilježen kaos.

Kao osnova za spomenuto  stanje stoji neznanje, nekompetentnost, nestručnost i šarlatanstvo, a onda to rađa korupciju, kriminal i zlouporabe.  

Premijer RH Plenković koji je najodgovorniji, o svemu se usudi kazati po dvije riječi, “nisam znao”, “nisam vidio” ii, nema veze, kreće nova afera. F šesnaesta.  

Kako je kasnije gotovo uvijek demantiran jer LAŽE, te procure dokazi da je znao sve, ima simpatičan odgovor: sada je to “passe”, o tome smo raspravili, kažu, on balansira, pa naravno da mora nastaviti izmišljati, manipulirati, "balansirati", jer je ukopan do grla.

Poštovani čitatelji,

da li multimilijunska korupcija ima rok, i to mjesec dana? Poslije čega se pripisuju termini tipa “PASSE”?  dno.

Ustvari, svi mi smo svjedoci realnosti koja kaže da su Plenković i njegovi ortaci od Republike Hrvatske napravili međunarodnu sprdnju.

Gledamo TRAGIKOMEDIJU PLENKOVIĆEVE VLADE, evo deset točaka sramote:

  1. Vladavina prava u Republici Hrvatskoj ne postoji, sudovi i DORH su Plenkovićevi i Šeksovi poltroni.

  2. Iseljavanje iz Republike Hrvatske je prošle godine dostiglo apsolutni negativni rekord u posljednjih 100 godina

  3. Po korupciji smo u vrhu EU. Trenutno vodimo.  

  4. Po investicijskom ratingu i gospodarstvu u EU smo na dnu. S tendencijom na dolje.

  5. SMS afera, paraobavještajno podzemlje, akteri afera prisluškivanja i falsificiranja su najviši dužnosnici HDZ-a na čijem je čelu Plenković.

  6. Plenković i podpredsjednik mu Vlade Krstičević, evo baš nedavno uhvaćeni u Aferi nabave F-16 aviona. Proizveli ozbiljan međunarodni skandal. Avione koji vrijede 135 milijuna dolara htjeli su kupit za 500 milijuna. Uz to su znali da od svega možda uopće neće biti ništa i unatoč tome 564. puta preko mašinerije laži obmanjivali javnost.

  7. Kupoprodaja zastupnika u Saboru – sramota preletača, izdajnika svojih birača i grčevita borba korumpirane hibridne Vlade da opstane.

  8. Uništili su Agrokor – nekad najjaču regionalnu tvrtku, “sistemski važnu kompaniju” predali su u ruke ortacima i lešinarima, financijskoj mafiji. Izvukli novce, pokrali kompanije. Uništili tisuće obitelji, uništili dobar dio Hrvatske industrije, prouzročili desetke milijardi KN štete. Proizveden je povijesni kriminal, uništene su strateške vrijednosti od NACIONALNOG INTERESA REPUBLIKE HRVATSKE!

  9. a) Stečaj i kraj brodogradnje u RH - Uljanik, 3. Maj, b) GAŠENJE rafinerije nafte Sisak.

  10. Ortačka politika, ortački kapitalizam i financijska mafija danas vladaju Hrvatskom kao nikada prije u povijesti.

 

LJUDI, OVO JE BLIZU KRAJA!

 

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS