PRIPREME ZA OTIMANJE AGROKORA ZAPOČELE KRAJEM 2015. I POČETKOM 2016.GODINE

Apr 26, 2018

Već u svibnju 2017.g. prvi sam  puta opisao skupine i ljude za koje sam pretpostavljao da su stvorili organizaciju radi preuzimanja Agrokora. Iste sam stvari kroz moje objave na blogu i javno objavio. Ovih dana je jedan hrvatski medij objavio autentične dokumente koji osvjetljavaju činjenice koje su se događale otprilike poslije 20. veljače. 2017.godine vezane uz pisanje Lex-a i sve događaje oko toga.

Mogu samo konstatirati da su izvorni dokumenti i izjave sudionika potvrdili sve ono što sam govorio u proteklom vremenu. Naravno, tu ima i dokumentacije i izjava koje govore potpuno autentično i precizno o svim okolnostima i akterima.

Ovom prilikom  želim upozoriti da rušenje Agrokora nije posljedica samo radnji koje su se dogodile od veljače 2017. , već je rušenje Agrokora pripremano od početka 2016. godine , a možda i ranije.

Ovo iznosim kako bih svima onima koji se bave slučajem Agrokor , kao i onima koji istražuju istinu oko događaja vezanih uz Agrokor, ukazao na kompleksnost cijelog slučaja Agrokor. S obzirom da smo od veljače 2017.g. pa do danas sakupili čitav niz dokumenata i saznanja, važno je, za ukupnu istinu oko Agrokora, saznati baš sve okolnosti i događaje i iz ranijih razdoblja jer su posljedično povezana.

Zahvaljujem svima onima koji su doprinijeli u rasvjetljavanju slučaja Agrokor i nadam se kako ćemo uskoro saznati punu istinu.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS