Priopćenje za javnost

Dec 17, 2019

Potvrđivanje optužnice protiv mene, a koja je pravno potpuno neosnovana i bez ijednog dokaza bilo kakve moje odgovornosti, neće spriječiti buduće suđenje Andreju Plenkoviću.

Žao mi je što danas u Republici Hrvatskoj moć mašinerije Andreja Plenkovića ne završava samo na koruptivnoj mreži otimanja privatne imovine. Iskreno mi je žao što se pojedini suci nisu uspjeli oteti zagrljaju i pritisku hibridne Plenkovićeve vlasti koja se svakim danom sve više urušava pod pritiskom protupravnosti, kriminala i izdaje nacionalnih interesa.

Potvrditi ovakvu optužnicu, a koja je politički akt, znači dati podršku prikrivanju najveće pljačke izvedene upravo od onih koji danas kontroliraju pojedine suce i pojedine sudove. Iza ovakvog djelovanja ne stoji zakon, već pokušaj da se diskvalificiram kao politički protivnik koji je organizirao sada mali, a sutra veliki politički pokret i netko tko je razotkrio najveću korupcijsku aferu u povijeti ovog dijela Europe, pa i šire.

Naravno da ću poštovati zakon i odluku suda jer je to obaveza svakog građanina Hrvatske, ali ću poštovati i interes javnosti, a to znači da će moje optužbe i dokazi protiv kriminalaca u ovoj zemlji biti javni i zasnovani na dokumentima koje ću uskoro prezentirati javnosti.

Hrvatski građani imaju pravo saznati kakvi su lopovi oni koji danas vode Hrvatsku.POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS