POKAŽITE FINANCIJSKE IZVJEŠTAJE

Mar 04, 2018

Premijer Plenković nedavno je pred novinarima rekao kako se svi izvještaji o poslovanju Agrokora redovito objavljuju i na web stranicama Ministarstva gospodarstva. No to, naprosto, nije istina.
Očito ih vi, predsjedniče VLade posjedujete pa ih pokažite hrvatskoj javnosti. Zadnji dostupni izvještaj o poslovanju s financijskim pokazateljima je od 11. mjeseca 2017. i oni se nikako ne mogu nazvati izvještajima o poslovanju jer su izrađeni tako da se u njima ne kaže apsolutno ništa. Svima je, vjerujem, i potpuno jasno zašto.

Vi ćete vjerojatno kazati da "to nije važno" . No, upravo su ti izvještaji najvažniji za uspjeh bilo kojeg poduzeća, bez njih je poslovanje nemoguće.

Predsjedniče Vlade vi ste Agrokor za 10 mjeseci doveli do ponora, od toga za tri mjeseca čak ni ne postoje poslovni izvještaji što je nevjerojatno i takav način upravljanja poznaju samo ekonomije koje su na izdisaju. To je svjesno vođenje Agrokora u sumrak ekonomije i poslovanja.

Vjerojatno za transparentno, vjerodostojno i zakonito pisanje izvještaja nemate vremena jer ponovno radite kriminalne konstrukcije s financijskim izvješćima, ovoga puta ne konstruirate i falsificirate protiv mene već radi PLJAČKE VJEROVNIKA (želite im brojke pokazati tek zadnjega trenutka, pa da ljudi nemaju kuda).

Ako revizor ne potvrdi (a za 2016.godinu PwC i nije potvrdio jer se ogradio od velikog dijela Ramljakovog falsificiranog i montiranog financijskog izvještaja) ,i ovjeri svaku kunu i ne izda revizorski izvještaj u skladu s IFRS, uslijedit će tužbe pred međunarodnim sudovima.

Pokaži brojke i papire.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS