PLENKOVIĆU, NISMO ISTI !

Jun 14, 2018

Plenkoviću, ti misliš da sam ja jednak tebi i tvojoj zločinačkoj organizaciji Grupi Borg, interesnim skupinama, AlixPartnersu, Knightheadu - vidiš, tu se jako varaš! Kroz moje su ruke prošle stotine milijardi kuna tijekom četrdesetogodišnjeg stvaranja i ulaganja u nove vrijednosti. Možeš li ti uopće shvatiti stotine milijardi? No upamti, nikada niti jedne kune nisam uzeo, a niti nikome omogućio da je nezakonito uzme. Za razliku od tebe Plenkoviću ti i tvoji ste korumpirani, otimate, dolazite do materijalne koristi na protuzakoniti način . Ja sam stvarao, a ti uništavaš, ja sam zapošljavao a ti raseljavaš i protjeruješ, ja sam donosio novac i ulagao u Hrvatsku a ti odnosiš novac i hrvatske vrijednosti iz Hrvatske .
Imam čitav niz informacija kako tvoje službe zovu medije i traže da se moje objave ne prenose i da se o Agrokoru što manje piše. Ali sve ste, gospodo, već napisali u mailovima koji su javno objavljeni i to nećete nikada moći sakriti.

U nekoliko sam navrata pisao o protuzakonitostima tvoga partnera Tedeschija a jedan je portal objavio i cjelovitu dokumentaciju o kriminalnom poslu njegove grupe i Izvanredne uprave Agrokora. Zbog tih sam kriminalnih radnji podnio i kaznenu prijavu, a ilustracije radi, iznos za koji su oštećeni drugi dionici Agrokora nekoliko je puta veći od afere HGK ! No, o tome niti riječi ali ni riječi u medijima.

Danas tvoja mašinerija vadi iz ladica Dubai. I to za legalan, legitimni i potpuno gospodarski i strateški opravdan i važan posao! Kao i uvijek do sada manipulacija i zlonamjerna konstrukcija je potrebna radi „nagodbe“. 100 tvrtki koje smo stvorili ili kupili i digli ih iz pepela stvorivši najkonkurentniju industriju u ovom dijelu Europe dokaz su da iza moje investicije stoji ideja, budućnost i stvaranje novih vrijednosti. Tako i iza Dubaija s kojim se, već valjda tisućiti put, stvara konstrukcija koja treba poslužiti mojoj diskreditaciji, stoji ozbiljna i promišljena ideja kupnje vode COSTELLA. Od te investicije Agrokor bi u budućnosti napravio čudo od poslovnog uspjeha, kao što sam napravio od svega što sam godinama stvarao. Kolege iz Jamnice su pregledali tvornicu koja je tehnološki na visokoj razini, kvaliteta vode Costella za koju je potrošen novac je, slikovito, pravi prirodni lijek. Osobno sam sa svojom suradnicom kolegicom izdizajnirao novu bocu i etiketu. Bili smo uzbuđeni zbog novog velikog izazova. I onda si, Plenkoviću, došao ti, pokrenuo hajku i upravljao Grupom Borg te sve oteo i uništio.

A o novcu , tebi Plenkoviću i onima koji me isljeđuju na znanje, Todorić je samo iz jedne firme, npr. Jamnice , mogao uzeti zadržanu dobit i prebaciti je na svoj račun! Nakon takve transakcije na svojem bih računu, nakon što se plati porez, imao jadnu milijardu kuna! Mogao sam stvoriti novaca koliko sam htio, no nikada to nisam učinio - sve sam ulagao u razvoj i budućnost Agrokora. Uvijek mi je Agrokor bio na prvom mjestu i nikakvim konstrukcijama to ne možete pobiti jer za sve moje poslove i transakcije postoji valjana dokumentacija koja vas u potpunosti demantira. Upamtite, ma koliko se trudili dokazati suprotno- nikada nikome niti jedne kune - sve u budućnost razvoja Agrokora i Hrvatske.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS