PLENKOVIĆEVA MAŠINERIJA LAŽI U AKCIJI

Oct 26, 2018

SPORNI SMS–ovi:

Neki mediji pokušavaju povući lažnu, manipulatorsku tezu, napraviti šum u komunikacijskom kanalu, te poistovjetiti po Plenkovića i Borg grupu KOMPROMITIRAJUĆE MAILOVE sa nekim lažnim SMS-ovima.

Evo istine:

u nekoliko navrata primio sam određenu dokumentaciju, između ostalog i jednu količinu sms-ova.

Sve mi se činilo neistinito pa sam to arhivirao, nakon određenog vremena sam iste predao DORH-u, kako bih im omogućio da utvrde činjenice. I sada sam ja, koji sam prvi ukazao državnim institucijama na mogućnost zloupotrebe, prozivan za neke lažne SMS-ove. To je zaista nevjerojatno. Tim SMS-ovima nitko nigdje nije mahao, već sam pokušao ići putem institucija. Kod onih istih na koje se naši političari pozivaju da rade svoj posao, pa reko, valjda je tako.!?

 ORTAČKI KAPITALIZAM:

Prije dva dana sam pisao blog o Plenkovićevom ortačkom kapitalizmu, i naveo samo neka od imena. https://www.ivicatodoric.hr/blog/novosti/republiku-hrvatsku-danas-vodi-plenkoviceva-ortacka-skupina-hdz-je-postao-ortacko-leglo

Stvarno pozivam da ime nekoga od mojih tobožnjih ortaka Plenković ili njegova mašinerija laži imenuju.

Poštovani čitatelji,

Plenkovićeva Borg grupa mi je otela Agrokor. Imaju svu dokumentaciju Agrokora, kao i moju!!!

NEKA SLOBODNO POKAŽU DOKUMENTE O MOJIM  ORTACIMA 

NEKA POKAŽU MOJE SMS-OVE, MAILOVE, PISMA, ŽIRO-RAČUNE ZADNJIH 30 GODINA

Mene hapse isključivo i jedino da bi nesmetano mogli nastaviti pljačkati, ali neće im proći. Ubrzo će pred slovo pravde.

GĐA. DALIĆ: 

SAMO DA PONOVO PONOVIM ZA ONU MANJINU KOJA SAMA NIJE SHVATILA, DA JE TO OSOBA KOJA MANIPULIRA I LAŽE ĆIM ZINE, FUNKCIONIRA SAMO U ORTAČKIM KRUGOVIMA, UOSTALOM, I SAMA JE IZNIJELA ČINJENICE (I MAILOVE), O TEŠKIM OBLICIMA KRIMINALA KOJE SU ONA, PLENKOVIĆ I DRUGI IZ BORG GRUPE UČINILI.

NJENA JE TOBOŽE KNJIGA, JOŠ JEDAN POKUŠAJ PRIKRIVANJA NEOBRANJIVOG KRIMINALA KOJI JE IZAŠAO U JAVNOST U KOLIČINAMA KOJE PRELAZE SVE GRANICE DOBROG UKUSA. 

GOSPOĐO DALIĆ, DA, BORG GRUPA JE ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA KOJE STE DIO. POVRATKA NEMA.

 

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS