PLENKOVIĆEVA MAŠINERIJA LAŽI PAKIRA ŽIVOM ZIDU DOK ORTACI OTIMAJU MILIJARDE

Jan 27, 2019

Poštovani čitatelji,

nakon što su u javnost procurile pojedinosti o načinu poslovanja, a onda i činjenice da su članovi “grupe BORG” uzimali u svoj džep velike količine novaca iz Agrokora, Izvanredni povjerenik Ante Ramljak zbog pritiska javnosti morao je dati neopozivu ostavku. Međutim, BORG grupa, pa tako i ekipa oko Ramljaka, samo su besramno nastavili otimati novac iz Agrokora.

Plenković, da bi pokušao ublažiti i razvodniti ovaj kriminal (kako bi to sve postalo “passe”), pazite sada, ljudima s kojima upravlja, s kojima provodi  otimanje Agrokora (tobože) javno poručuje:

NEKA VRATE NOVAC!! Da, to je rekao, javno. Svi smo bili šokirani ali čovjek je stvarno izrekao te riječi, i to na međunarodnoj konferenciji, u kameru.

Pogledajmo dalje činjenicu. Ne da njih petorica koji su uzeli desetke milijuna KN nisu vratili novac, nego su nakon ove Plenkovićeve izjave nedavno dobili i nagradu, dodatnih 30 MILIJUNA KN!

Dakle, kako bi obmanuo javnost, Plenković plasira FAKE NEWS i javno poručuje: vratite novac!

Dok u isto to vrijeme, tajno, iza kulisa svojim ortacima poručuje: slobodno uzmite još više! Imate zaštitu moje politike. Prvoklasni licemjer! No, mi to razumijemo, jer, kako da svojim ortacima koji su otimali Agrokor u njegovoj režiji - ne isplati novac?

S druge strane usporedimo ovo.

Ne želim braniti nikoga ali je jasno da Plenković i njegovi ortaci, vidjevši da mladoj stranci Živi Zid jača popularnost, pokreću svoju mašineriju manipulacija i laži, te počinju teško napadati članove spomenute stranke. Vade im neke tobožnje financijske malverzacije i nepravilnosti od oko 150 tis. eura, dok su oni s druge strane samo kroz savjetničke naknade pokrali preko milijardu i pol kuna! Bilo kakva nepravilost mora biti sankcionirana, ali, ne budimo smiješni.

Sve se to radi iz razloga:

  • kako bi se skrenula pažnja građana RH ali i međunarodne zajednice s mnogih nepremostivih AFERA Vlade A. Plenkovića.
  • kako bi nanijeli štetu Živom zidu KOJEM OZBILJNO RASTE POPULARNOST

Spomenutu stranku se napada zbog nekih malih, ako i jesu, nepravilnosti, a pogledajmo i usporedimo Plenkovićeve ortake i A. Ramljaka sa početka ove priče.

Prvo; Plenkovićev povjerenik Ante Ramljak do prije dvije godine nije imao za platiti niti leasing svog vlastitog auta. Sada hoda po Zagrebačkoj špici i Splitskoj rivi, nabio naočale i pijucka kavicu s punim džepovima para. S ortacima uz to danas radi na za njega nezamislivo velikim projektima. Odakle mu novac?. Odakle novac BORG ekipi i od kuda astronomski rast prihoda njihovim privatnim kompanijama od preko tisuću posto? To se ne smije niti pitati jer ipaku su oni ortaci i "jako puno znaju", oni su "eksperti".

Drugo: Pogledajmo Plenkovićevu ekipu od najvećeg povjerenja iz državnih institucija, koji plaše ljude, najviše kroz medije (upravo ti isti koji ŽIVOM ZIDU pakiraju u medijima) dolaze na TV obučeni od zatamnjenih naočala do cipela u vrijednosti od preko 10 tisuća Eura, odakle im taj novac??

Nasuprot tome, kakvi su uvjeti službenicima u USKOK-u u usporedbi s Plenkovićevim ortacima? To najbolje vidimo iz javne peticije samih zaposlenika USKOK-a. Znamo mi - nitko ne smije previše pitati za ortake, jer očito puno previše znaju. No, doći će vrijeme kada će morati pjevati po sili zakona.

FAKE NEWS OVDJE



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS