Plenkovićeva diktatura

Jun 06, 2018

Želio bih s vama, uvaženim čitateljima moga bloga, podijeliti gledanja na koje sve načine Plenković djeluje da bi ostvario cilj Knightheada, Grupe Borg i drugih interesnih skupina kako bi im osigurao ogromnu nepripadajuću materijalnu korist i onemogućio da nitko ne dođe do njihovih papira u Agrokoru.

Svima nama koji malo više pratimo slučaj Agrokor potpuno je jasno da mnogi iz Grupe Borg, ako ne i svi, kao i Wagner, Dolički, Laco, AlixPartners i mnogi drugi pomagači trebaju biti procesuirani.

Uzmimo aktualan primjer velike „AFERE ATLANTIC“ u kojoj su Grupa Atlantic i Tedeschi upetljani u teško kazneno djelo, a svi šute. Šute i mediji i institucije pravne države a to je sramota hrvatskoga pravosuđa. Varate se ako mislite taj očiti, potvrđeni kriminal sakriti ! Svaka čast i Plenkoviću i Božinoviću, ovo poprima obličje prave diktature! Neka ne misle da mi spavamo, uskoro će imati što vidjeti !

Upravo je nevjerojatno da se jedna Hrvatska , koja je iz perspektivne zemlje članice EU gotovo preko noći pretvorena u zemlju koja više liči na Sjevernu Koreju. Najveće kompanije u Hrvatskoj su državne, privatne kompanije se nacionaliziraju, zakoni se pišu u privatnim prostorijama u kojima premijer snima spotove za kampanju, pravosuđe se svodi na kafiće u kojima se se smjenjuju ljudi koji se bore protiv klijentelizma - ortačkoga kapitalizma, korupcije, u stvari PLENKOVIĆ SMJENJUJE i SUSPENDIRA DEMOKRACIJU !

Naš premijer Plenković već u nekoliko navrata govori „kako je on pošten“, a naš narod kaže da je nešto sumnjivo kad sam govoriš o svome „poštenju“. Na tiskovnoj konferenciji 04. lipnja 2018. Plenković govoreći o nagodbi „siguran sam da će sve biti u skladu sa zakonom“. Za Plenkovića i njegove grupe ne postoji zakon a ako ga slučajno trebaju , sami ga napišu.

Nažalost hrvatskih građana Plenković laže !!! ( Iskreno ,ne kao Dalić) Da ne idem od prvoga dana o svim njegovim lažima jer bih mogao napisati knjigu. Ovih dana Peruška natjeraju na konferenciju i „nagodba je dogovorena“. Danas najveći vjerovnik kaže „Ne do kraja tjedna, ali do kraja mjeseca ćemo imati nagodbu. stvar je kompleksna.“

Plenkoviću u najmanju ruku si sudionik u kriminalu, lažeš hrvatske građane, od Hrvatske si stvarno napravio pravnu močvaru, vladavina prava ne postoji, radiš ogromne ljudske, financijske, političke štete. Više nemaš niti jednu kartu, postao si diktator i ideš na sve ili ništa vezujući nagodbu Agrokora uz vlastitu SUDBINU. No, vjeruj, ako bi ovakva nagodba prošla , sudbina bi ti poziciju učinila neodrživom.

Plenkoviću jesu za tebe sljedeće radnje po zakonu: - organiziraju se grupe da bi napravile nepovjerenje i onda preuzele privatnu kompaniju ? Da te grupe izrađuju plan djelovanja za preuzimanje? Da se povezuju s državnim dužnosnicima i zajedno djeluju?

Da te grupe dolaze u Vladu i imaju tajno ime „Borg Grupa“ i Vladi i premijeru daju informacije o najvećoj kompaniji u državi, a nisu sposobni voditi ni kiosk. Na ta pitanja još uvijek nema odgovora, no uvjeren sam, da će ih institucije pravne države uskoro dati. Javnost na to ima puno pravo.

Lešinarski fond, Plenković i njegove grupe uništili su Agrokor , a sada Knighthead drži okidač. Sve ponovno dovode u „ Plenkovićev kaos“, sada smo najbliže stečaju od izbijanja „ slučaja Agrokor“. Kaos je zavjesa za nove manipulacije i krađe.

Plenkovićeva izjava nakon sjednice predsjedništva HDZ 04.06.2018. : bitno je da se do kraja zakonskoga roka postigne nagodba; da za nagodbu glasa većina vjerovnika - da nagodbu potvrdi Trgovački sud - siguran sam da će sve biti u skladu sa zakonom. Ako slučajno neće biti u skladu sa zakonom, napisat ćemo novi - očito je zaboravio reći.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS