PLENKOVIĆ SA SVOJOM GRUPOM BORG CIJELO VRIJEME RADI PLANSKI

May 27, 2018

ČEKAJU DA SE PRIBLIŽI TERMIN KADA ISTIČE ZAKONSKO VAŽENJE LEXA, NE OBJAVLJUJU DOKUMENTACIJU NITI BROJKE A ONDA POD IZLIKOM NACIONALNOGA INTERESA STVARAJU PRITISAK BRZO-BRZO AKO NEMA „NAGODBE“ DOGODITI ĆE SE KATASTROFA, PLENKOVIĆU, OVAJ FILM SMO NAIME VEĆ GLEDALI .!

Na žalost svih nas građana Hrvatske ovaj proces „nagodbe“ se sad treba dogoditi i on će se završiti. Međutim pitanje je na koji način? Sadašnji prijedlog lešinarskoga fonda Knighthead je katastrofa za sve, osim za same lešinare.

Molim Vas, poštovani čitatelji, pogledajte posljednju prezentaciju Izvanredne uprave “Nacrt nagodbe u postupku Izvanredne uprave Agrokora“ od 25. svibnja. Potpuno je nevjerojatno da predsjednik Vlade takav dokument podržava.!

Vjerujte mi, Plenković je u velikoj nevolji kad takvo što radi. Taj njihov prijedlog „nagodbe“ je proizvod Lexa, Roll-upa i svega onoga što se u međuvremenu događalo, nažalost uglavnom protuzakonito.A na kraju proizvodi nezapamćenu pljačku. Zato se ovome prijedlogu mora reći - „ stop“ !
Pravedna nagodba bi bitno smanjila početni trošak, vjerovnici bi odmah prosječno dobili 20% više povrata u gotovini, a u konačnici realno i povrat gotovo čitavog duga.

Sada, ako ne i najvažniji razlog žurbe oko „nagodbe“, je činjenica da interesne skupine znaju koliko je njihov prijedlog neodrživ. Zato je kaos, brzina, metež od iznimne važnosti za interesne skupine kako bi progurali Roll-up kreditni ugovor kojim se iz Agrokora izvlače enormne sume novaca. Prva doznaka je JEDNA MILIJARDA EURA!

Kreditni ugovor Roll-up između Agrokora Izvanredne uprave i lešinarskoga fonda Knightheada, za koji je Vladi HR mišljenje dao Tin Dolički, odobrila je Vlada, odnosno osobno Plenković!

Najprije, da bi se razumio kontekst slučaja Agrokor nakon izglasavanja Lex-a, Roll-up ugovor je temeljni dokument kojim se prenose najvažnije ovlasti zakona upravo na potpisnike Roll-up ugovora što je neviđeno pogodovanje. Tim se dokumentima ugovorio čitavi niz protupravnih radnji (kriminala), a u konačnici već je do sada otuđen novac, odnosno izvršena neviđena pljačka pod krinkom zaštite nacionalnih interesa. Gospodine Plenkoviću ovom ste narodu ukrali i novac i nacionalne interese i nacionalni ponos. A šteta koju ste proizveli tek će se zbrajati ako prođe vaša “nagodba”


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS