PLENKOVIĆ KADAR EPP-a, OVO MORA OSTATI ZABILJEŽENO

Nov 19, 2019

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković često na raznim sastancima ističe kako sebe vidi kao dotičnog Michaela (lik iz filma KUM).

Frapantna reportaža Hrvatskih dnevnih novina Večernji List od nedjelje 02.06.2019 g. tada me je potakla da prenesem u javnost ovu informaciju. Međutim što više analiziram poteze i događanja oko A. Plenkovića dolazim do zaključka kako u njegovom djelovanju postoje velike sličnosti s mafijaškim postupanjem.

Nakon izrade plana s Martinom Selmayr-om, Jean-Claude Juncker-om i njihovim klanom, krenuli su u preuzimanje vlasti u RH, u čemu su uspjeli krajem 2016 g. Nažalost to interesno kadroviranje, koje podržava i sama njemačka kancelarka Angele Merkel, društveno-politički i ekonomski za Republiku Hrvatsku predstavlja katastrofu.

Sutra Europska pučka stranka održava svoj kongres u Hrvatskoj, zemlji članici EU koja je zahvaljujući utjecaju njihovoga klana dovedena po društvenim i ekonomskim pokazateljima Eurostata na samo dno ljestvice. Njihov kadar Plenković u međuvremenu postaje šef nad šefovima koji se maksimalno štiti, baš poput pravoga mafijaša u filmovima, ima mačkicu koju miluje, dok sve ostale šalje u prve redove da ucjenjuju, pljačkaju, otimaju. Ovi iz prvih redova padaju i nestaju s pozornice. Nezadovoljstvo raste, a Plenković sve više stišće i vlada poput diktatora, sakrivajući se najviše iza čelništva EU.

To čelništva EU ne samo da pomažu korumpirane lidere, političkim insajderima (poput Plenkovića) koji namjerno i svjesno potkopavaju svrhu postojanja EU, već i zatvaraju oči nad zloporabom milijardi EUR-a.

Radi se o plaćanju tih ljudi da ostanu u njihovom europskom taboru, čak i kad oni neskriveno rade protiv interesa Europske unije, kao i nacionalnih interesa vlastite države, baš poput Plenkovića.

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS