„PLENKOVIĆ JE ŠEF NAD ŠEFOVIMA“ (naslov bloga od 17.05.2018.)

Sep 09, 2018

Ovom informacijom iz naslova samo želim potvrditi kako sam i prije izjave gospođe Dalić upozoravao da je Plenković ŠEF zločinačke organizacije koja ima niz ČELIJA! Dana 16.03.2017.g. predsjednik Vlade RH Plenković u mafijaškom stilu, šalje mi potpredsjednicu Vlade RH M.Dalić koja daje naredbu da im poklonim moju firmu. Došla je i kazala „POTPIŠI“!!! Ja sam je odbio. GDJE JE PRAVNA DRŽAVA? Da li je zloupotreba državnog položaja i ovlasti kako bi se otela privatna imovina u RH dopuštena? OVO JE KORUPCIJA NAJVIŠE RAZINE KOJU PROVODI PREDSJEDNIK VLADE RH PLENKOVIĆ SA NEKOLICINOM DRŽAVNIH DUŽNOSNIKA! Prvi do Plenkovića je Thomas Wagner iz lešinarskog fonda KNIGHTHEAD!

Evo nekih od ogranaka zločinačke organizacije:

„ŠEF“ SA DIJELOM INTERNACIONALNIH I HRVATSKIH SKUPINA

 „ŠEF“ KONTROLIRA  I „HETA MREŽU“

 

INTERNACIONALNE SKUPINE II - Dana 31. kolovoza 2018. već sam pisao o raznim interesnim skupinama koje su se organizirale u svrhu preuzimanja Agrokora. Tada sam se usmjerio na tri organizirane grupe i to Mreža HETA, CAIB i umrežena interesna skupina oko Borislava Škegre, a sve njih smo povezali sa važnom Internacionalnom grupom.

Najvažnije tvrtke su:

• KNIGHTHEAD CAPITAL MANAGEMENT LLC, New York, (“KNIGHTHEAD”)- Thomas Wagner

  • HOGAN LOVELLS 
  • BD & P (Bogdanović, Dolički i partneri)        TIN DOLIČKI
  • MADISON PACIFIC

• ITHUBA CAPITAL, Bec (“ITHUBA”)- Wilhelm Hemetsberger
• KIRKLAND & ELLIS, internacionalni odvjetnički ured (“KIRKLAND”)- Leo Plank
• HOULIHAN LOCKEY, investicijska banka, New York (“HOULIHAN”)
• SC LOWY, investicijska banka iz Hong Konga i Londona
• PRICEWATERHOUSECOOPERS (PwC)- tvrtka za računovodstveni audit - Gašparac
• ALIX PARTNERS- Alastair Beveridge

Kao sto sam često pisao, početne aktivnosti okupljanja grupa bile su vezane uz zaposlenike CreditAnstalt, CAIB grupa, i tu je glavnu ulogu imao Wilhelm Hemetsberger. Kasnije se priključio Alix Partners (Alastair Beveridge). Paralelno s njihovim aktivnostima u Agrokor se uključuje Houlihan Lockey i Kirkland & Ellis (Leo Plank).
U isto vrijeme ili nekoliko dana kasnije u samu grupu dolazi i lešinarski fond Knighthead (Thomas Wagner).

Sve kompanije i osobe koje su se okupile u vezi njihovog interesa za preuzimanje Agrokora, povezale su se s hrvatskim interesnim skupinama, kao i nekim državnim dužnosnicima.

Od trenutka dolaska lešinarskog fonda Knighthead, Thomas Wagner preuzima glavnu ulogu u koordinaciji stranih interesnih skupina kao i koordinaciju njihove povezanosti sa hrvatskim interesnim skupinama.

Njihovi partneri Houlihan Lockey imali su već čitav niz analiza o Agrokoru, kao i plan na koji način bi trebalo izvesti ukupno preuzimanje Agrokora.

Da bi bili sigurni da mogu krenuti u taj posao, s obzirom na njihovu povezanost sa državnim dužnosnicima, kao i ljudima koji su vodili preuzimanje Agrokora u Hrvatskoj uspjeli su dobiti insiderske informacije kao i garancije da će se cijeli proces odvijati u po njima zacrtanom planu. Thomas Wagner dovodi svoje operativce, preuzima bilancu Agrokora, priprema dokumentaciju za PWC i dogovara s njima načina i strukture kako oteti Agrokor.

Cijeli plan komunicira se i dogovara s Andrejom Plenkovićem i Martinom Dalić koji kroz svoj politički utjecaj preuzimaju projekt i počinju ga provoditi u ime Hrvatske države.

Zbog nekoliko vrlo značajnih insajderskih informacija koje je dobio Thomas Wagner ostvaruju se enormni financijski profiti, a s druge strane omogućuju se kriminalne aktivnosti lešinarskog fonda Knighthead s upravljanjem Agrokorove bilance i dovođenja Agrokorovih kompanija u insolventnost.

Samu koordinaciju i upravljanje cijelim kriminalnim poduhvatom vrši Thomas Wagner, provodi preko Tina Doličkog, a ovaj daje upute Izvanrednom povjereniku Agrokora. Glavni izvršni operativac i čovjek koji provodi operativne naloge Thomasa Wagnera je Tin Dolički, koji ustvari upravlja Agrokorom.

Osobe koje su dale nalog i odobrile ovakvu Nagodbu su ANDREJ PLENKOVIĆ i THOMAS WAGNER uz pomoć Tina Doličkog, Houlihan Lockey i Kirckland & Ellis (Leo Plank) koji su pripremili nagodbu kojom se oštećuju hrvatski investitori i građani Hrvatske, te Republika Hrvatska i to za milijarde eura novaca.

Narednih dana ćemo prezentirati nagodbu koja bi to trebala realizirati.POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS