PLENKOVIĆ JE SAMO SJEO U FOTELJU - „Nisam ja samo radio za Brkića nego sam i Plenkovića doveo“

Apr 23, 2019

„Nisam ja samo radio za Brkića nego sam i Plenkovića doveo“, izjavio je Franjo Varga

Poštovani čitatelji,

Želim još jednom potvrditi svoj stav da kada bilo kakve istražne radnje dovedu do HDZ-a i Plenkovića, tada DORH, SOA i policija sve guraju pod tepih, zataškavaju i iskaču s već unaprijed pripremljenim aferama da zabave javnost, kako bi maknuli fokus s bitnih stvari.

Pišem ponovo o ovoj temi jer se nedavno moje ime opet provlačilo kroz novine, gdje navode da sam između ostalih možda ja dao brojeve telefona Plenkovića i M. Dalić gosp. Vargi. Što nije istina.

Želim ukazati na nekoliko činjenica i blago rečeno nedoumica o aferi SMS :

  • Do sada su političari, DORH i SOA u medije plasirali izjave kako je g. Varga falsifikator, što nakon novih saznanja očito nije točno.
  • Sada su podnijeli kaznenu prijavu protiv g. Varge za osnovanu sumnju počinjenja kaznenog djela protiv računalnih sustava, programa i podataka na štetu više osoba, s objašnjenjem da je presretao računalnu komunikaciju.

  • Dolazimo do velikog obrata, sada odjednom Varga više nije falsifikator nego stručnjak za računalno presretanje. Sada ga DORH optužuje da je presretao računalne podatke. Stvarno je pitanje za koga je sve radio, čije i koje podatke je presretao. Franjo Varga je izjavio u medijima da „USKOK konstruira, kontaminirali su dokaze“
  • Varga je izjavio kako je sudjelovao u dovođenju Plenkovića na vlast, da je on samo sjeo u fotelju, pitam se da li je za to bilo potrebno biti dobar falsifikator ili ipak vrsni računalni stručnjak koji raspolaže informacijama kojima se može trgovati.
  • Kako su neke osobe pa i ja sam po medijima osumnjičeni da smo telefonske brojeve Plenkovića i Dalić dali g. Vargi , proizlazi da g. Varga ima te telefonske brojeve, što je jedna od bitnih činjenica u cijelom slučaju SMS afere.
  • Da li je i što je sve na tim brojevima presreo gosp. Varga?

Budući da sam, što se javno zna, prvi prijavio mogućnost protupravnih radnji, kako se danas vidi - vezanih za SMS aferu, a očito ima dijametralno suprotnih izjava i tvrdnji, predlažem da se napravi međunarodna forenzika dosad pronađene dokumentacije.

Dakle, iz svega što se do sada znade, neosporno je da smo imali ozbiljno organiziranu izvaninstitucionalnu špijunsku grupu koju su činili članova HDZ-a, čijim se uslugama upravo HDZ i koristio.




https://www.theguardian.com/world/2013/jul/31/nsa-top-secret-program-online-data



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS