PLENKOVIĆ JE PARTNER MEĐUNARODNE LEŠINARSKE MAFIJE

Mar 17, 2019

Poštovani čitatelji,

premijer Andrej Plenković je postao partner međunarodne lešinarske mafije s kojom je proveo već unaprijed dobro organiziran plan lešinarskog otimanja Agrokora radi ostvarenja materijalne koristi.

Dana 26.03.2018 g. napisao sam blog “AlixPartners IZA SEBE OSTAVLJA PUSTOŠ”, iz razloga što sam dobio šokantnu informaciju: radi se o AlixPartners i njihovim kriminalnim aktivnostima u ovom dijelu Europe! I to u Ukrajini, Bugarskoj, Litvi, Portoriku, Hrvatskoj i drugdje.

Napominjem da je taj isti AlixPartners angažiran da “vodi posao restrukturiranja” u Agrokoru, odabran od strane Plenkovićeve BORG Grupe. Angažiran je tako što se prethodno tajno sastajao nekoliko puta s tom istom BORG Grupom dok je osmišljavan način kako da se “intervenira” u Agrokor.

Naime, prema svjedočenju Martine Dalić USKOK-u, BORG Grupa je odlučila “intervenirati” u Agrokor već 24.02.2017. a navodni Lex Agrokor počeo se pisati tek u drugoj polovici 3 mjeseca.

Po svjedočenju Alistaira Beveridgea iz AlixPartners, isti se nalazio tajno i bio u kontaktu s BORG Groupom još početkom 3 mjeseca. Pitate se tko je pisao Lex i tko ga je osmislio?

Evo vam odgovora – međunarodna lešinarska mafija koja je našla podobne korumpirane političare u RH.

UKRAINA:

AlixPartners su u Ukrajini potpisali ugovor o savjetovanju s tadašnjim vlasnikom Privat banke Igorom Kolomojskym. I taj su odnos zloporabili na najgori mogući način. Naime, AlixPartners je otišao iz Privat banke i postao savjetnik Ukrajinske vlade koja je tada nacionalizirala banku Igora Kolomojskog.

Dakle – nacionalizacija – sukobi interesa – rad s predstavnicima centralne banke i države. Sve radi zarade AlixPartners i ortaka.

BUGARSKA:

AlixPartners su bili savjetnici Bugarske vlade u trenutku kada je vlada imala cilj preuzimanje ukupne imovine vlasnika Tsvetlin Vasilev-a, njegove banke KTB, telekomunikacijske tvrtke Vivacom i ostalo. U Bugarskoj je – oteta privatna imovina – uvedena “izvanredna uprava” i sve razdijeljeno lešinarskoj mafiji.

Evo jedan usporedan prikaz između otimanja u BUGARSKOJ i HRVATSKOJ:

https://www.ivicatodoric.hr/upload/editor/0000XX3.png

Izvori za kronologiju događaja u Bugarskoj su iz javno dostupnih dokumenata, gotovo isključivo medijskih objava
Kad se uspoređuju događaju u Bugarskoj sa događajima u Hrvatskoj, vidljiva je fascinantna podudarnost. Pravno formalno oba procesa vodio je Alix Partners, očito je primjenjivao potpuno isti kriminalni model (recept) otimanja, pljačke te na kraju uništenja!!
Skorašnji medijski članci otkrili su nam još neke interesantne primjere iz LITVE i PORTORICA.

U LITVI:

AlixPartners je uzeo mandat "savjetovanja" prilikom nacionalizaciji banke – koja je gle - propala i pripala lešinarima da pokradu sve što je ostalo.

U PUERTORICU:

AlixPartners "savjetuje" državnu kompaniju za električnu energiju kojoj je predložila da LEŠINARI PREDVOĐENI KNIGHTHEAD-om daju ROLL-UP kredit. PUERTORICO je jedini uspio odbiti mafiju te se sad bori protiv tih istih lešinara jer postoji ogromna vrijednost ove nacionalne kompanije, a lešinari vode postupke za preuzimanje jer nisu mogli potkupiti vlast u PUERTORICU.

AlixPartners je protjeran i raskinut mu je ugovor od trenutka kada je predložio ROLL-UP i otkup obveznica.

To su partneri Andreja Plenkovića! To je internacionalna lešinarska mafija koja je otela najvredniju kompaniju Hrvatske. To je mafija koja je našla dovoljno podobne i korumpirane političare i njihovu BORG Grupu! To je mafija koja je pisala Lex, koja je realizirala zločinački Roll-Up i koja želi sad kriminalnom nagodbom oteti vrijednosti, a time napraviti ogromnu štetu svim dionicima Agrokora i Republici Hrvatskoj!

https://www.telegram.hr/price/glavni-savjetnici-agrokora-u-litvi-su-spasavali-banku-zavrsila-je-u-likvidaciji-iz-portorika-su-ih-potjerali/ https://en.wikipedia.org/wiki/Snoras

https://caribbeanbusiness.com/puerto-rico-electric-power-authority-under-risk-of-receivership/

https://www.telegram.hr/price/glavni-savjetnici-agrokora-u-litvi-su-spasavali-banku-zavrsila-je-u-likvidaciji-iz-portorika-su-ih-potjerali/



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS