PLENKOVIĆ JE ODGOVORAN

Jun 11, 2018

Poštovani čitatelji, od kada smo saznali da je čelnik HDZ-a, najveće hrvatske stranke snimao spotove u privatnim uredima, pa kada vlasnik toga istoga ureda Šavorić dobije od prijatelja mandat da privatno, u potpunoj tajnosti piše hrvatske zakone koje Sabor i usvaja, vjerojatno ništa više nije nemoguće. Pa kada iz mailova čitamo dokaze kako su se grupe organizirale, radile plan rušenja, a onda i otimanja najveće hrvatske kompanije Agrokor, a hrvatske institucije  pritom šute, čovjeku se otvara niz pitanja.

Neosporno je da je današnji premijer Andrej Plenković ne samo sve znao o „slučaju Agrokor“, već je davao i politički mandat zločinačkoj organizaciji u njihovim planovima. Plenković je od prvoga trenutka uključen u sve aktivnosti zločinačke organizacije, i s obzirom na činjenicu da je najviše pozicionirani državni dužnosnik u organizaciji, on je i najodgovorniji. PLENKOVIĆ JE ODGOVORAN!

Što u ovim okolnostima Plenković radi? Odgovor je jednostavan - provodi diktaturu.

Manipulacijama i lažima, pritiscima, političkim nalozima, on i Božinović manipuliraju javnost. Pod pritiskom javnosti Plenković objavljuje da je za vrijeme kad je njegove naloge provodila Dalićka bilo sve u redu. Neposredno iza toga  pojavio se niz novih dokaza niz novih dokaza o nezakonitom postupanju, uključujući i mailove. Traži se očitovanje i Ustavnoga suda. Nakon odluke čitav saznali smo još niz novih dokaza o nezakonitom postupanju. 

Sada je Plenkoviću jasno u kakvom je problemu, Dalić i Ramljak sve znaju. Jednom nogom su u provaliji, a Plenković će ih ili probati amnestirati ili ga vuku za sobom.

Plenkoviću, možete ti i Božinović sada raditi što hoćete, ti znaš da mnoge službe svijeta danas znaju istinu, imaju sami sve vaše komunikacije. TI i tvoja zločinačka organizacija ne možete pobjeći, samo je pitanje kada će te pozvati.  Ali stvaraš veliki problem - sramotiš institucije hrvatske države! 


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS