PLENKOVIĆ I ORTACI SU SAKRIVALI TKO JE PISAO „LEX AGROKOR“

Aug 26, 2019

Poštovani, Premijer RH Plenković sa svojim ortacima skrivao je tko je pisao „Zakon“ Lex Agrokor. Na pritisak javnosti M. Dalić je pokušala spasiti i smiriti tenzije tako da je na Saborskom odboru RH kazala:

„Ja sam pisala“

Po prvoj objavi mailova saznajemo tko je pisac.”Zakona” RH Lex Agrokor - M. Dalić je ponovno lagala, članove Saborskoga odbora RH, Hrvatske građane. UŽAS!

Dokaz govori da je dana 19.03.2017.g. iz ureda Borisa Šavorića njegov partner Toni Smrček poslao mail Martini Dalić i ostalim članovima “grupe BORG” u kojem kaže:

“Poštovani svi, sukladno dogovoru, u prilogu dostavljamo prvi nacrt zakona radnog naziva “Zakon o izvanrednoj upravi……”

Martina Dalić je odgovorila:

“Hvala najljepša….” 

Kao što se vidi kasnije se utvrdilo da „Zakon“ nije pisala Martina Dalić, već privatno, prijatelj premijera Plenkovića Boris Savorić.

Kada se govori o pisanju „Zakona“ tu još uvijek ima činjenica za koje nemamo odgovore: Danas još ne znamo kojeg je dana dat nalog za pisanje, tko je dao nalog za pisanje “Zakon” Lex. Jedini dokaz imamo iz iskaza Dalić kada je rekla da je 03.03,2017 g. dala nalog da se ubrza izrade Lexa Agrokora. Znaci tada se već pisao.

Budući da je u prezentaciji M. Dalić potvrdila da je 03.03.2017. dala nalog da se ubrza izrada Lex Agrokora. Moje je pitanje: ja sam 26.02.217 g. bio na tajnom sastanku (namamljen) dakle nakon 5 dana 03.03.2017 g, je dat nalog za ubrzanje pisanja “Zakona Lex, - kada je onda započeto pisanje “Zakona?

PRVO: Vjerojatno ja zakon pripreman tjednima prije.                                                                                            DRUGO: Može se sa sigurnošću kazati da je Plenković dao nalog i sadržaj i formu. Pogotovo kada se uzme u obzir iskaz Dalić (nažalost ne zna se kad laže, većinom).

Jedan važan dokaz koji opovrgava USKOK. Pogledajte mail od Ante Ramljaka tada još budućeg Izvanrednoga povjerenika Agrokora, budite sigurni koliko god malo znade ovo govori precizno.

Kada je u Saboru RH Plenković upitan tko je pisao Lex Agrokor, pogledajte kako I na šta se izvlači:
"TO TRAŽE samo oni koji žele destabilizirati zemlju”!

Premijer Plenković, da ima imalo morala I poštovanja prema građanima ove države , naravno da ne bi se sakrivao istinu! Kako je moguće da "otkrivanje" (što je normalno prema zakonu ako je sve legalno) pisaca jednog zakona Republike Hrvatske može destabilizirati državu??

Tko je Borisu Šavoriću kao privatnoj osobi dao uputstva i nalog kako i što da piše u zakon Republike Hrvatske I to na način da nitko osim zločinačke organizacije ne smije mijenjati niti zarez?

Grupa BORG”, “strane GRUPE”, ne samo da su pisale protuustavni zakon, već su potpuno određivali sve korake i naređivali državnom sustavu provođenje istih, kao prava paradržavna skupina– konzumirajući ovlasti premijera Plenkovića na nelegalan način – sve je bilo pod njihovom kontrolom, cijeli državni aparat.

Evo ponovno izvadak iz maila koji potvrđuje navedeno u rečenici iznad:

Danas imamo dokaz da su proces neprijateljskoga otimanja Agrokora (koji traje 2.5 god.) izvele privatne strane i domaće osobe! Jedino iz državnih institucija nalogodavno i izvrsno uključeni su Plenković, Dalić, Božinović, Vujčić.

Pitam nadležne osobe u DORH-u zašto se po kabinetima premijera RH povlače privatne osobe, prijatelji Plenkovića i Dalić a ne zamjenici ministara, pomoćnici , ravnatelji, načelnici i sl. Nadležna ministarstva su dobila uvid u zakon Lex Agrokor 28.03.2017. a već 30.03.2017. je zakon bio na užem kabinetu Vlade. Nadležne institucije nisu smjele ni zarez promijeniti u zakon.

Kako se vidi BORG grupa odnosno Branimir Bricelj je 30.03.207. g. u 03: 02 ujutro nakon što su ministarstva obavila svoj posao ubacio u zakon članak o zaduženju s prednosti namirenja ( mogućnost Roll-Up-a) , o čemu očito ministarstva nisu smjela znati.

U jednom od svojih izvještaja USKOK navodi kako su se sastanci s BORG grupom i zaposlenicima ministarstava odvijali u prostorijama ministarstva RH. Pozivamo USKOK da pribavi evidenciju iz Vlade koje dane, tko i koliko puta se sastajao u Vladi na sastancima. Uvjeren sam kako je to lažna informacija.

Naše tvrdnje kako je zločinačka organizacija provodila neprijateljsko preuzimanje Agrokora isključivo svojim članovima van institucije hrvatske potvrđuje i činjenica da su: 10.04.2017 g. u moj ured na preuzimanje kompanije Agrokor došli: Martina Dalić, Ante Ramljak i Boris Savorić.

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS