Ovo su provjerljive činjenice

Sep 28, 2017

Svjedoci smo kako Vlada RH zadnja dva dana panično pokušava skrenuti raspravu s ozbiljnih tema koje sam pokrenuo, a na koje nemaju odgovore. Tako je jedino čime se bave jesam li ili nisam sam došao u Vladu i jesam li ili ne nešto tražio. Pritom se služe i falsifikatima, a kao izvore uzimaju ljude iz Agrokora s kojima su u dosluhu još od prije Lexa i koji će biti predmet kaznenih prijava. Želim konačno izjaviti, a onda prekidam raspravu o tome, jer istina će se otkriti u nadolazećim postupcima:
  • Na sastanak u Vladu došao sam nakon višetjednog inzistiranja g. Bože Petrova. Dana 27.rujna 2017. gospodin Petrov je, gostujući na N1 televiziji, točno opisao kako je upravo on Ivicu Todorića namamio u Vladu . I to je činjenica, to je točno i druge istine nema.
  • Na sastanku 03.03. sam Zdravku Mariću rekao da zahvaljujem Vladi i da ne tražim ništa. To je jedina istina. Lex je izglasan tek mjesec dana kasnije.

Dakle, nikako na moj zahtjev.

Uskoro ćemo objaviti i informacije o dijelu pritisaka i prijetnji koje sam primao.

Premijer Plenković je danas, 28. rujna 2017.,  na sjednici Vlade rekao da je krenuo u akciju oko Agrokora jer su mu neki dobavljači rekli da će Agrokor u stečaj!!!!! Pitanje za premijera Plenkovića da li je to moguće? Koji su to dobavljači? Na bazi kojih podataka? Govorimo li možda o Orbicu, sponzoru Mosta, ili pak Krašu, za koji je radio Ante Ramljak, i kojem su plaćena sva stara potraživanja prema Agrokoru, dok drugima nisu (toliko o tzv. koordinaciji dobavljača i brizi Marice Vidaković za njihove interese)

Međutim, i dalje čekam odgovore na svoje pitanja:

  • Na temelju koje dokumentacije se krenulo u proces nacionalizacije Agrokora?
  • Tko je sve dao dokumentaciju i držao javne i tajne prezentacije o Agrokoru?
  • Tko je bio uključen u dizajniranje i pisanje Lex Agrokora?
  • Nije li točno da su to bili isti ljudi i tvrtke koje su danas u Agrokoru i koje danas iz Agrokora izvlače stotine milijuna kuna?
  • Koji su to „visoki državni dužnosnici“ koje spominje šef Knightheada, koji su uoči i nakon  Lexa razgovarali s njim i omogućili im nevjerojatne ekstra profite na štetu Agrokora i svih njegovih dionika, a napose RH?
  • Zašto državni dužnosnici stalno lažu o Lex Agrokoru i okolnostima prije i poslije njega (Ramljak je tek prvi u nizu kojeg smo razotkrili, uskoro ćemo i dalje)
  • Zašto se obmanjuje javnost o stanju u Agrokoru, prešućuju milijarde gubitaka, uništavanje sinergija i potpuni kolaps sustava?
  • Zašto se šuti o blokadi imovine i gubitku kontrole u regiji koja će rezultirati nemogućnošću vraćanja roll-upa i predaje Agrokora u ruke lešinarima?

Dajte odgovore, dva milijuna klikova na mojem blogu u manje od 7 dana – javnost to traži od vas!


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS