ONI ĆE VIDJETI GROM IZ VEDRA NEBA

Feb 23, 2020

ORGANIZATORI NEPRIJATELJSKOG  PREUZIMANJA DOŠLI SU SA MODELOM KAKO PROFESIONALNO OTETI AGROKOR

Plenković i njegovi partneri na kapaljku su puštali informacije, o modelu kojim se preuzima Agrokor. Tako da je „grupa BORG“ u koracima dobivala informacije o modelu. (Da su dobili sve informacije gotovo bi i sami mogli odraditi preuzimanje).

Citat iz maila Dalić (već 24.02.2017 g. Dalić otkriva dio modela):

„ONI SU LJUDI ODVOJENI OD TRŽIŠTA I OD TRŽIŠTA SLIČNIH STVARI. ONI ĆE VIDJETI GROM IZ VEDRA NEBA, DRŽAVA ULAZI. ZAŠTO? JER KOMPANIJA NIJE VIABLE JER SAMA NE MOŽE SERVISIRATI SVOJE OBAVEZE. STVAR JE U DEFAULTU, ULAZI DRŽAVA I ŠTO RADI -…..“ -

Objavom lažne informacije, „GROMA“ RUŠI SE VRIJEDNOST KOMPANIJE PO SVIM ELEMENTIMA (ekonomskim pokazateljima), oni koji neprijateljski preuzimaju kompaniju dobivaju kompaniju u bescjenje , a kada ju prodaju zarađuju ogromni novac.,

OVO JE TEMELJ. OSNOVA ČITAVE STRATEGIJE NA KOJI SE NAČIN NEPRIJATELJSKI PREUZIMAJU KOMPANIJE (pa tako je preuzet I AGROKOR) SA STRANE – ORGANIZIRANOGA KRIMINALA.

Dalić 24.02.2017 g. nije imala potpune informacije, te dane je saznala da se prvo ide na otimanje UCJENOM VLASNIKA, a ako ne ide onda ZAKON. O zakonu isto Dalić i „grupa BORG“ dobili su dio informacija, pisali su niz verzija da bi zadnje dane preuzeo Bricelj (Bricelj je imao link do glavnih bosova, vrha piramide) i unio ono što treba.

Nadležne pravosudne institucije ne smiju dozvoliti da im pravdu u RH dijeli netko drugi, potpuno će urušiti pravni sustav. DORH-u vidi da je istina vezana uz aferu Agrokor podijeljena i da ju dalje dijelimo s javnošću, ali i sa svima nadležnima institucijama u cijelom svijetu.

Dalić je 31.o3.2017 g. bila u pravu kada je u 15.47 h. u mailu napisala: „Hvala svima, samo ne znam iz kojega razloga imam dojam da ovo nije kraj“.

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS