OBJAŠNJENJE PLJAČKE PO ALIX PARTNERSU

Feb 10, 2018

Ne mogu izbjeći da se osvrnem na intervju tog Alastaira Beveridge-a koji je prijavljen za kriminalne radnje vezane uz slučaj Agrokor u Republici Hrvatskoj. Danas ima javni nastup s pozicije vlasti i moći, kao i ostatak kriminalnog udruženja za pljačku i likvidaciju Agrokora, na čijem su čelu ministrica Dalić i Knighthead.

Šteta je da se ljudi poput ovog Alastaira Beveridge-a češće ne javljaju u javnosti, jer bi već davno otkrili pozadinu cijelog slučaja Agrokor. Naime, osnovni cilj ovog intervjua je da se pomogne premijeru Plenkoviću, koji još pregledava običnom građaninu jasne i vrlo čitke dokumente koji dokazuju kriminal i da se proba pomoći kako ortak Ramljak zbog tih kriminalnih radnji ne bi bio smijenjen. No dešava se i nešto drugo. Taj XY otkriva nam nove činjenice - da je svoje podizvođače zatekao u Agrokoru, kako tamo rade i to bez ugovora i bez naknade?!

Odakle su ta gospoda znala toliko puno o Agrokoru, imali takve kompetencije da bi ih on angažirao i potpisao s njima ugovor istog dana kada je sam potpisao ugovor za svoj angažman?! Jasno je vidljivo da je potpisivanjem kontra ugovora sa potpuno nekompetentnim ljudima za poslove koji su slijedili de facto platio za dobivanje multimilijunskog deala. Taj isti čovjek govori o dosadašnjem uspješnom restrukturiranju Agrokora pod njihovim rukovodstvom i govori kako im je cilj spašavanje kompanije. Međutim sada je vjerujem svima jasno da oni nisu došli spasiti, nego opljačkati Agrokor!

I ovo što su dosada učinili ne samo sa roll up-om nego i sa cijelim postupkom oko Agrokora, s jedne strane je ozbiljna protuzakonitost i protuustavnost, a s druge strane, pokazat će vrijeme - uništenje kompletne hrvatske ekonomije. 

Kad pogledate dokumentaciju koju su nam ponudili, a koja bi trebala biti relevantna za nagodbu, to je jednom riječju sramotan dokument bez ikakve poslovne osnove, ustvari obična laž i prevara. Jedini tko bi iz toga izašao sa ogromnim profitima su oni sami, a podmukla neistina je da spašavaju Agrokor kao najveću hrvatsku i regionalnu kompaniju u interesu Hrvatske države.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS