NITI DJELIĆ ISTINE O OTIMANJU AGROKORA NEĆE USPJETI SAKRITI!

Dec 15, 2017

Sav svoj napor i vrijeme ulažem u rasvjetljavanje istine o Agrokoru, istine o nedopustivim, kriminalnim i neustavnim radnjama u procesu otimanja privatne kompanije i u otkrivanju nezakonitih radnji u potpuno netransparentnom vođenju kompanije.. Sve do sada otkriveno, a o dijelu saznanja sam već i pisao, ima elemente teškog kaznenog djela i sve oblike kriminalnog udruživanja koje definira Zakon o kaznenom postupku.

Uz mnoge već otkrivene i javnosti poznate kriminalne radnje , mnoge važne stvari još nisam ni dotaknuo, no intenzivno sa svojim suradnicima radim na saznanjima koje imam i uskoro ću ih predstaviti javnosti.. Također, upravo na tim saznanjima temeljit će se i niz pravnih radnji koje pripremam u suradnji s međunarodnim i hrvatskim pravnim stručnjacima.

Nažalost, u Hrvatskoj se, pod vodstvom Plenkovića, Dalić i Božinovića, provodi pravna represija u okviru koje je i organizirano moje i uhićenje mojih suradnika sa samo jednim ciljem – kako bi me se onemogućilo u javnom djelovanju i na taj način sakrila istina o kriminalu koji su omogućili svojim domaćim i stranim pomagačima. Nisu i neće me zaustaviti u borbi za istinu i traženju odgovornosti za kriminal koji su dopustili.

Sada mi, kao da su oni tužitelji (ili ipak jesu?) poručuju kako bi bilo dobro da dođem i da se branim! Ja koji sam stvarao i gradio Hrvatsku bih trebao po njima ležati u zatvoru i 15 godina se braniti od njihovih konstruiranih, lažnih, monstruoznih optužbi. To im neće proći! Svjesni su da im istina sve bliža I, budite uvjereni, potpuno ćemo ih sve, pa još i ovih nekoliko koje nismo istjerali na svjetlo dana (makar ih znamo), suočiti sa činjenicama i načinima na koje su iskoristili hrvatsku državu da bi napravili ogromne štete hrvatskom narodu na račun bogaćenja odabranih pojedinaca I međunarodnih lihvara koji novac transferiraju u inozemstvo.

Meni su protuustavno i protuzakonito oteli imovinu, a ispred očiju svih nas uništavaju hrvatsku industriju. Sada uzimaju novac moje kompanije i daju ga plaćenicima da me unište. U ovom trenutku se borim protiv kriminalaca punih novaca (koje su oteli), s time da su i državu uzeli u svoje ruke.
Ali ja imam ono što je najvažnije, istina i samo istina. A istina je nepobjediva, samo joj, ponekad, treba vremena da razotkrije laž!


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS