NISAM NAPRAVIO NIŠTA PROTUZAKONITO

Oct 10, 2017

Tvrdim da je sve što sam radio bilo u namjeri da Agrokor i sva povezana društva ostvare što bolje rezultate. Decidirano navodim da nisam niti prikrio niti prisvojio niti jedan jedini euro. Moja savjest je apsolutno čista.

Niti u jednoj od situacija za koje me se ovako javno i olako proziva nisam postupao sa namjerom bilo kakvog prikrivanja ili prisvajanja novca. To na koncu nije niti utvrđeno. Sav novac koji je u vidu pozajmica dostavljen na moj račun ili račune mojih tvrtki nije utrošen za moje potrebe već za financiranje obveza Agrokora.

Na žalost, moram primjetiti da su na slučaju Agrokor do sada dovedena u pitanje sva pravna načela kojima bi se trebala osigurati vladavina prava - od presumpcije nevinosti, do javnog prozivanja za kriminal od strane najviših državnih dužnosnika. Mene se već optužuje i proskribira kao osobu koja je otuđila silan novac iako to ne proizlazi niti iz jedne činjenice utvrđene tijekom postupka revizije. U nalazu revizije izrijekom je navedeno da su tijekom revizije uočene određene nepravilnosti te da će međunarodna tvrtka specijalizirana za forenziku tek istražiti da li se radi o nezakonitim radnjama. I ja sam suglasan da se moje poslovanje provjerava po nezavisnim, stručnim i objektivnim istražiteljima jer sam uvjeren da niti jednu nezakonitu radnju neće pronaći jer ja nisam radio nezakonito. 

Unatoč zlonamjernih interpretacija bilanci, siguran sam da će istina biti u moju korist.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS