NEVENKA SILADI RSTIĆ - SUDAC ZA KNJIGU REKORDA

Jul 09, 2018

Spis na oko 7300 stranica kojeg je stavila ispred sebe u sudnici na "spektakularnom" ročištu u Draženovoj dvorani, Nevenka Siladi Rstić pročitala je, razumjela i riješila slučaj u manje od 10 dana. (da napomenem također, "senzacionalna aplikacija" kojom se na navedenom ročištu glasovalo, o kojoj su mediji isto toliko senzacionalistički pisali proteklih dana, isprogramirala je naravno Agrokorova tvrtka mStart, osnovana od moje uprave još 2010. godine, kompanija koja je imala snage i znanja zadržati najjače developere u domovini. Naši dečki su razvili takvu jednostavnu aplikaciju za 3 dana)

Ne samo da je rok u kojem je riješen ovaj predmet na 7300 stranica senzacija, već sutkinju Siladi Rstić treba kandidirati za Guinnessovu knjigu rekorda. Pripremamo materijale i poslat ćemo ih na sve kontinente u 100 Sveučilišta za primjere efikasne* pravne prakse. Ovaj sudac je odlučivao o sudbini desetaka tisuća ljudi, o milijardama EUR-a, o budućnosti HR ekonomije. 

Narednih dana napravit ćemo prezentaciju o točno čemu i kako je odlučivala sutkinja Nevenka Siladi Rstić. Ona naime nije trebala niti ekonomsku niti pravnu struku, nije trebala vještake, jer, naravno, ključne informacije već je dobila iz kupljene javne propagande (plaćene Agrokorovim novcem), iz naloga Plenkovića, a bezgranično je vjerovala i dokumentaciji Plenkovićevih grupa (čitaj Borg).


legenda*

efikasne = korupcijske


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS