Naslovnice medija nakon Afere Hotmail u Hrvatskoj

Sep 04, 2018

 Naslovnice u medijima su izgledale poput ove u prilogu. Zašto Plenković nije zaštitio gospođu Martinu Dalić? Na primjer oko školskih kolega, KUMA, mediji ne samo da ne prenose nevjerojatne protuzakonitosti, već u tekstovima se više nesmije upotrebljavati  slovo „K“. Nitko danas ne može kazati  da Plenković nije mogao zaštititi gospođu Dalić! 

Poštovani čitatelji,  pogledajte stranicu jednog hrvatskog medija nakon što je javnost  saznala za  Hotmail aferu.  Vidi se kako su dokazi za kaznena dijela bili usmjereni na gospođu Martinu Dalić. Stjecao se dojam u javnosti  kako je „BORG GRUPA“ nešto sa čime gospođa Dalić upravlja.

Nakon novih saznanja, dokaza o više kaznenih dijela koje su počinili članovi Borg Grupe, konačno sada je potpuno jasno tko je i na koji način upravljao najvećom protuzakonitom kriminalnom akcijom u povijesti ovih ovih prostora! 

TO JE:

ANDREJ PLENKOVIĆ

Gdje je sad rečenica „CILJ NE OPRAVDAVA SREDSTVO“ i „PRED ZAKONOM SU SVI ISTI“?  Gdje je zakon kada je ga krši premijer Plenković, zadnjih 20 mjeseci imatelj sve političke moći u Hrvatskoj? Gdje je nestala hrabrost?  Nisu valjda svi dobili novac od Knightheada i skupina koje otimaju Agrokor ili podlegli pod ucjenom ukidanja marketinške suradnje?[1]

Gdje su moćni mediji kada imamo protuzakonite radnje premijera Andreja Plenkovića i konkretne dokaze za iste? Kada su nam poznate sve nove činjenice zašto se ne skine sa optužnice gospođa Dalić i zašto nemamo novi „Optužni prijedlog“ ?!? 

Ponovit ću još jednom: PRED ZAKONOM SMO SVI ISTI

[1] https://www.ivicatodoric.hr/blog/novosti/internacionalna-skupina-za-neprijateljsko-preuzimanje-agrokora

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS