NAGODBA KOJU PREDLAŽE PLENKOVIĆ JE LIKVIDACIJA AGROKORA

May 24, 2018

U današnjem blogu vam prezentiram  VARIJANTU 1  i  VARIJANTU  2,  moguće „nagodbe“.

VARIJANTA 1

Knighthead-ove „NAGODBE“  koju formalno predlaže Izvanredna uprava Agrokora, a sponzorira Vlada na čelu sa predsjednikom Vlade Plenkovićem. Kao što vidite iz brojki, to je apsolutna likvidacija Agrokora. Knightheadu je Roll-up ugovor omogućio da upravlja Agrokorom, a sada je plan iz Nizozemske napraviti kaos i uzeti ogroman novac. Dobar dio hrvatske industrije će  likvidirati.

VARIJANTA 2

Varijanta 2 je pravedna NAGODBA – ove brojke pokazuju da Agrokor ima potpuno održivo poslovanje, nastavak rada  i povrat ulaganja svih investitora. Vjerovnici dobivaju 1 milijardu EUR u gotovini, smanjuju potraživanja  i dobiva realni potencijal da se ulaganje vrati.

Ako bi se prihvatila VARIJANTA 1 KnIghtheadova „nagodba“ kojom uzimaju novac, u kojoj sakrivaju papire i isisavaju novac iz Hrvatske, u kojoj stavljaju državni pečat na vlastitu korupciju i kriminal.  Ne gubim u ovakvom raspletu samo ja, gube svi - vjerovnici, zaposlenici, kupci-partneri, hrvatska industrija, a najviše država Hrvatska i državni proračun. To će Hrvatsku politički i ekonomski ozbiljno i dugoročno destabilizirati. Postoje relativno jednostavna riješenja, treba djelovati.

Z a š t o  Vlada sponzorira i na svaki način (pa i kriminalni, pogledajte sadržaj Roll-up ugovora) nastoji osigurati realizaciju ugovora sa lešinarskim fondom, odmah izvući preko 1milijarde EUR iz Agrokora, odnosno Hrvatske?  Z A Š T O  ?

Hrvatski građani nemaju ništa od toga što će netko za to odgovarati, HDZ i njegovi koalicijski partneri danas o tome odlučuju i više ne mogu reći  „NISMO ZNALI“. Nagodbu treba odgoditi, sve podrobno analizirati i kada svima bude sve jasno, DONIJETI ODLUKU. Nije potrebna još jedna žurba jer žurba je već poznati paravan za kriminal.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS