NA DNO EUROPE - HRVATSKA UZ DALIĆ I PLENKOVIĆA

Mar 08, 2018

U svom blogu prije dva dana napisao sam "Više sam nego uvjeren, prateći Dalić zadnjih godinu dana da je riječ o destruktivnoj osobi, koja u principu ne zna puno, ali zato vješto manipulira i laže."  Isto tako u jednom od svojih videa na YouTube-u sam rekao: "Nije čudo da nas je ovakva Vlada napala, pa kakvi su im rezultati." 

Svima je danas jasno da sadašnja Vlada ne zna, da su nesposobni, nemaju odlučnost, rezultati su im očajni i poražavajući. Nevjerojatno je da unatoč tome mediji i dalje štite Dalić i Vladu - kuda će nas sve to odvesti? Počnite konačno razmišljati dalje od 1 političkog mandata! 

Zadnjih tjedana nastupi Plenkovića su upravo nevjerojatni.  Kao da smo najuspješnija država u EU, kao da teče med i mlijeko. Dok mu kuća gori Plenković hoda po Bruxelles-u i naslikava se sa visokim dužnosnicima (koji mu nakon toga lupe službeni šamar). Međutim Plenkoviću, ljudi poštuju i poznaju rezultat i uspjeh. Došao si kao zvijezda iz Bruxellesa, a što ti je Bruxelles jučer poručio? Nećeš nas valjda nastaviti uvjeravati kako je i dalje med i mlijeko!?

Zadnji smo u svemu u EU. Za to je u Vladi RH odgovorna Martina Dalić čiji je sponzor premijer Plenković.  

Upropaštavate Hrvatsko gospodarstvo, vladavinu prava, socijalnu i financijsku stabilnost, a uz sve to intenzivno iseljavate i praznite Hrvatsku. Upropastit ćete trenutno najveću hrvatsku stranku, upropastit ćete vladajuću koaliciju. 

Dalić nema nikakve predispozicije za vođenje ekonomije jedne države, to govore njezini rezultati, brojke su jasne kao dan, odbacimo floskule koje smo svi zajedno slušali zadnjih godina na "repeatu".

Ne želim ponavljati sve ono što su vam poručili iz Bruxellesa, ne želim ponavljati što su vam mnoge ugledne Hrvatice i Hrvati rekli, ali moram ustvrditi, vodite nas u mrak iz kojeg ćemo se teško vratiti. Srljate u kaos koji ste sami proizveli.

Sad nešto o Agrokoru. Napisao sam u jednom blogu "Više istinu sakrit ne možete". No, da se više ne igramo mačke i miša, premijeru Plenkoviću,  nevjerojatno koliko ste u mraku i koliko ste dezinformirani, nevjerojatno je kako i dalje slušate Knighthead i Dalić, i koliko ste poluga vlasti dali onima kojima do Hrvatske nije stalo.

Sve ste mobilizirali i borite se za takozvanu nagodbu. Premijeru Plenkoviću, pravnu državu je nadjačalo bezakonje. Zanemareni su i radi se protiv pravnih propisa i ekonomske logike. Ovo se ne može obrisati gumicom, mora doći do pobijanja svih pravnih radnji koji proizlaze iz protuustavnih i nezakonitih akata, radnji vezanih uz sukob interesa, trgovine utjecajima i svega drugog što se radi.  Zato bi bilo važno da Ustavni sud  RH, drugi sudovi i institucije neovisno i argumentirano donesu pravične odluke.  U svojim blogovima pisao sam i upozoravao vas vezano za nagodbu, ni blizu nisam rekao sve, ali probat ću vam sada jednostavno reći. Jadni vi ako se nagodba dogodi. 

Jedino da drugog dana nakon nagodbe odete na Novi Zeland ili Hong Kong, jer ćete tek nakon nagodbe stradati. Kompanije se urušavaju danonoćno, to nitko od vas više ne može spriječiti (jer ne znate).

Premjeru Plenkoviću, sada ću Vam ponoviti riječi Vaše kolegice Dalić, otiđite na kamenita vrata, zapalite svijeću i molite se da Ustavni sud  RH poništi vaš kriminalan zakon, vrati kompaniju vlasniku i da vlasnik zajedno sa vjerovnicima (što ste vi spriječili) napravi pravičnu nagodbu, da se učini sve da nitko ne izgubi ništa a da hrvatska industrija i dalje bude perjanica.

Odlukom Ustavnog suda RH najveći dio protuzakonitosti bi stvarno nestao (obrisao se gumicom), a ponovo bi se uspostavila pravna država.  Kada bi se dogodila po vama predložena nagodba proizveli bi nesagledivu štetu, a problemi za vas bi tek započeli.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS