„Martina smiri se!“ ZAŠTO ???

Jul 09, 2018

Analizirajući sve ovo što zadnjih dana Plenković i njegove hrvatske i strane grupe rade odlučio sam se s Vama podijeliti dio pisma koje sam  jučer  dobio. Inače, dobivam iznimno puno pisama i poruka, a ovim putem zahvaljujem svima na podrškama.   

Jedno relativno dugačko  pismo ,u kojemu , između ostaloga, njegov autor najviše piše o odluci Trgovačkoga suda u Zagrebu.  Ali me, između ostaloga, pita jesam li  čitao tekst u Jutarnjem listu 10. Svibnja o  sadržaju navodnih SMS-ova.  Ja ne da sam SMS-ove čitao, nego ja sam ih u periodu od lipnja do listopada 2017.  u nekoliko navrata dobio poštom.  I  tek nakon nekoliko mjeseci predao ih isključivo mjerodavnim insticucijama hrvatske države a kasnije , u interesu zaštite mojih ljudskih prava, i HHO-u. Pošiljatelj u pismu naglašava kako je te SMS-ove “ čudno doživio“ i nije povjerovao u njihovu istinitost. Međutim , dalje u pismu navodi – ”moram vam kazati  kako nakon proteka vremena promatrajući događaje, odluke koje se donose danas  sam  više nego uvjeren da su SMS-ovi  istiniti.”   

Pisac se pozvao na navodne SMS u kome navodno komuniciraju Dalić  i Plenković.   

Dalić:   „Riješimo se Ramljaka i pošaljimo nekoga tko će uistinu uništiti dokaze, a ne otkrivati afere. Jer u situaciji smo u  kojoj je K pustio sve u Večernji, a naši poslovi nisu završeni. Ako trag dovede do nas trag novca mi padamo. Ne samo ja već i ti . JA uvijek mogu kazati da si ti idejni zaćetnik.“  Odgovor  Plenković:  „Martina smiri se! Ništa nije izgubljeno i gotovo. Uostalom u ovome si kao i svi mi. O R ću zazmišljati ujutro“.

Ne znam sjećate li se mojih blogova:  „MREŽA“,  „Kako je djelovala zločinačka organizacija“,  „Hrvatskom ne upravlja Vlada nego Plenkovićevo tajno društvo“,  „Plenković ne smije smijeniti Dalićku“,  „Mailovi  potvrdili – GRUPOM  BORG upravlja Andrej Plenković“,  “Plenković  -  šef nad šefovima GRUPE  BORG“,   Plenković  i paralerne strukture“  „Do kada  NEDODIRLJIVE  STRUKTURE“ i  čitav niz drugih tekstova?

U najviše blogova dokumentiram i pišem, a što sam u nekoliko navrata i prijavio DORH-u, o postojanju organizacije (SADA SE VIDI ZLOČINAČKE) koja je  intenzivno djelovala u pravcu rušenja Agrokora od sredine 2016. godine.  Dobili smo potvrde i saznanja : tko je točno to radio,  gdje se radilo  (i to mimo svih  institucija države),  da se radilo planski a objavio sam  i  mnoštvo  činjenica i dokumenata.  Istina je da sam sve to puno ranije od objava u medijima tvrdio i dokumentirao !!!

Želim istaknuti kako često pišem da je Plenković  uvezan sa Wagnerom, Dalić i Ramljakom ( da je u njihovim kanđama) u izvršenju zloćina nad Agrokorom.  Oni su, šahovskim rječnikom rečeno, nešto žrtvovali da bi čitav zločinački  projekt očuvali. Povukli su se s vidljivih funkcija Dalić i Ramljak, ali su itekako i dalje tu. 

Plenković dolazi u Zagreb sa gospođom Maletić i gospodinom Stierom i osvaja HDZ.  Danas više nema nikakva  odnos s najbližim  suradnicima, s kojima je preuzeo vodstvo stranke.  Nakon što mu je Božinović  doveo Dalić, a on uveo Tedeschog i  Šavorića, Ramljaka ispreplela se mreža kojoj je politička moć bila samo krinka za ostvaranje osobnih interesa.   Pogledajte sada tu ekipu. Bave se  korupcijom, pljačkom, a Plenković ih javno slavi i njima zahvaljuje!!! ZAŠTO ???  Sjetit ćete se koliko sam puta napisao  upravo riječ ZAŠTO???  I danas je glavni operativac BORG grupe – Martina Dalić. Ona je najutjecajnija  osoba u Hrvatskoj a  „dečko iz Bruxellesa“ joj je samo poslušnik.   ZAŠTO???  


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS