MANIPULACIJE, LAŽI, UNIŠTENJE, KAOS I POVIJESNO NAJVEĆI KRIMINAL NAD INDUSTRIJSKIM GIGANTOM AGROKOR GRUPOM

Feb 28, 2019

Promet Agrokora d.d u 2018. godini, kojim je upravljala Agrokor Izvanredna uprava (tj. PVV), u odnosu na 2016. godinu LOŠIJI JE -30%!

Kako bi sada kroz implementaciju nagodbe trebali "zrcaliti" kompanije članice Agrokora, Izvanredna uprava pokušava manipulacijama i lažima ukazati na tobože nekakve uspjehe restrukturiranja (koje uopće nije provedeno) i neke "odlične rezultate poslovanja".

Ne smije naravno pokazati konačne rezultate jer bi to moglo utjecati na "zrcaljenja", boje se da se ljudi ne pobune!

Kako je država Slovenija zaštitila Mercator i nije dopustila da Mercator uđe pod neustavni Lex Agrokor, Mercatorom je upravljao samostalni menadžment iz Slovenije. Ima korektne rezultate i rast prometa oko 5%.

Poslovni REZULTATI Agrokora kojim upravlja “Izvanredna uprava Agrokora”:

u jednim dnevnim novinama su objavljeni nekonsolidirani financijski podatci čitave grupe Agrokor zajedno s Mercatorom i to:

2016 g. -> promet od 6.6 milijardi EUR-a, te

2018 g. -> promet od 5,4 milijardi EUR-a, što vrlo jasno označava PAD prometa u tom periodu od 1.2 milijardi EUR-a. (ovo sigurno nije točan podatak jer su gubitci još i veći!).

Daljnju prezentaciju ćemo raditi na osnovu njihovih podataka kao da su točni. Izvanredna Uprava Agrokora kaže da će podatci biti objavljeni u travnju, a ovo nazivaju preliminarnim podatcima!

Prikazuju konsolidirane rezultate sa Mercatorom kako bi pokušali sakriti uništenje Agrokora.

U konačnici to izgleda ovako :

Konsolidirani rezultat Agrokora d.d. kojim upravlja “Izvanredna uprava Agrokora”

Pad prometa Agrokora kojim upravlja Izvanredna uprava Agrokora, AlixPartners, Knighthead i Plenković u 2 godine je - 30% prihoda, a u konsolidaciji s Mercatorom je -18%! Tek kad se izuzetno lošim rezultatima Izvanredne uprave doda odličan rezultat Mercatora poboljšava se konsolidirani prosjek.

Iz prezentiranih pokazatelja jasno se vidi da je ukupni konsolidirani prihod Agrokora d.d. u 2016.g iznosio 30 milijardi KN, a da će 2018.g. po projekciji iznositi oko 21 milijardi KN.

U stvarnosti se dogodilo to da su Konzum, Velpro i Tisak koji su 70% Agrokorovog prometa, u potpunosti uništeni i izgubili vrijednost, danas se može kazati da je vrijednost te tri kompanije praktički 0.

Konsolidirani financijski rezultat kojim upravlja Slovenski menadžment, pokazuje da je prihod povećan oko 5%.

Ova dva Prihoda 21.000 + 16.500 = 37.500 milijardi KN, što je oko 5 milijardi EUR konsolidirano, odnosno oko 5.4 milijarde nekonsolidiranog prometa. (PAD SA 6.6 MILIJARDI EURA/ -1.2 MILIJARDE EUR-a/ -9 MILIJARDI KUNA)

Nad Agrokorom i Hrvatskom industrijom izvršen je zločin !




POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS