MAILOVI POTVRDILI - GRUPOM BORG UPRAVLJA ANDREJ PLENKOVIĆ

May 14, 2018

Jedna od važnih činjenica koje smo saznali iz objavljenih mailova jest da je o svemu, od samoga početka procesa otimanja Agrokora, u potpunosti bio informiran premijer Plenković. On je sve koordinirao, odobravao, a neke zadatke i sam izvršavao.

Kakva je veza sadržaja objavljenih mailova s tajnim sastankom u zgradi Vlade 26. veljače 2017. godine ?

Na taj sastanak su me namamili nakon nekoliko tjedana nagovaranja, a sada govore da sam ja došao nešto tražiti.

Iz objavljenih mailova smo saznali da su već tada planovi Plenkovića, Dalićke i Grupe Borg, AlixPartnersa i Wagnera bili više nego konkretni i već daleko odmakli -> da uz aktivno sudjelovanje Vlade otmu Agrokor vlasniku. Radili su po modelu AlixPartnersa koji je to sve to, potpuno istovjetno, radio i u Ukrajini i Bugarskoj.

Kako se iz mailova danas vidi, Dalić i Grupa Borg imali su već 28.veljače 2017. pripremljen „sporazum“ kojim bih ja kao vlasnik, pod ucjenom i prema njihovom nalogu, svoje dionice Agrokora poklonio nekom trećem.!

Moje je pitanje: kako je moguće da je tajni sastanak u Vladi održan 26. 02.2017., znači samo 2 dana ranije od 28. veljače 2017. KADA JE UDRUŽENA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA „GRUPA BORG“ POČELA INTENZIVNO PRIPREMATI PREUZIMANJE AGROKORA ?

Tko bi mogao smisliti takve operacije, takve ugovore, za ovako kratko vrijeme? Očito se sve ovo duže planiralo. Nemojmo zaboraviti da je 03.12.2016. Vlado Bošnjak kolegama u Agrokoru rekao „Veselite se vi veselite nećete dugo“. Danas sa sigurnošću možemo tvrditi da su skupine Agrokor promatrale duže vrijeme (negdje oko 2g.), a intenzivne aktivnosti su počele poslije ljeta 2016. Zanimljivo, to je vrijeme koje se poklapa s posljednjim parlamentarnim izborima.

Već sam iscrpno pisao o sastanku s potpredsjednicom Dalić 06.ožujka 2017g. kada je došla u moj ured i tražila “da moje dionice Agrokora prepišem na nekoga trećega” - vjerojatno je u svojoj torbi imala taj pripremljeni ugovor. Poznato je već da sam je odbio.

Pogledajmo kako to radi prava zločinačka organizacija:

1.) 14.03.2017. Vlada pušta informaciju o tajnom sastanku.

2.) 15.03.2017. komentari> Dalić, Petrov i drugi (bilo bi dobro znati je li Dalić zvala kolege iz MOST-a da napadnu Agrokor i mene . Ta bi informacija dodatno još jednom potvrdila cijeli kriminal. Tada su jako pale cijene dionica! Dalić i njezina ekipa radila je MAKSIMALAN PRITISAK NA MENE OSOBNO, NA POSLOVANJE I TRŽIŠNU POZICIJU CIJELOG AGROKORA. A nakon pripremljenog i razrađenog scenarija slijedi i točka 3

3.) 16.03.2017. Dalić dolazi i traži da im predam dionice!?! ŠTO NA OVO SVE REĆI OSIM DA SE DOGODIO KRIMINAL, SUMRAK PRAVNE DRŽAVE I SVIH NORMI NORMALNOGA TRŽIŠNOGA POSLOVANJA. DOGODILA SE PLANSKA, ORGANIZIRANA PLJAČKA.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS