KUM IMA I BRATA, ORTACI IMAJU DRŽAVU, ATLANTIC IMA PREMIJERA

Jan 16, 2019

Poštovani čitatelji,

već sam nekoliko puta upozoravao da nam državom upravljaju ortaci premijera A. Plenkovića - lešinarski fondovi, "savjetnici", kumovi, školski kolege, bliske „tajnice”...
Hrvatsku i njezine građane Plenkovićevo je društvo uništilo i odvelo na DNO EU!

Plenkovićeva mašinerija laži neuspješnim marketinškim manipulacijama i lošim spinovima pokušava "sanirati štetu" proizašlu nedjelima učinjenim na štetu građana Republike Hrvatske. Iz apsolutnog očaja i straha, svakodnevno (kroz medije potkupljene Agrokorovim novcem) izvode prezentacije, ustvari manipulacije, i to potpuno nesuvislo, nekontrolirano.

Da li oni vide da u RH ne postoji niti jedna ozbiljna industrijska investicija - NEMA JE!? Da li oni razumiju da uništavaju i ovo malo što je preostalo od industrije !?

Razumiju li oni isto tako, da su za značajnije investicije potrebne godine ulaganja u znanja i tehnologije kako bi se uspostavila proizvodnja ili osvojila nova tržišta!?

MISLIM DA NE RAZUMIJU!

Plenković i njegovi ortaci kombinacijom neznanja i s ciljem stjecanja ogromne nepripadne imovinske koristi, svakodnevno guraju RH u sve dublji ponor. Posljedice navedenog gledat ćemo u godinama koje su pred nama.

Jednostavno rečeno, u trenutku kada je Plenković Republiku Hrvatsku odveo na DNO EU, samo nas vrhunski treneri i igrači mogu izvući! Jer, ovim tempom, ova hibridna korumprirana Vlada nas vodi na put bez povratka! Stanje je alarmantno.

Kompletan napor Plenkovićevih ortaka usmjeren je na proizvodnju medijskih manipulacija i kupovinu vremena. No, to im više ne pali. Građani hrvatske jasno vide što se događa. Nažalost, s obzirom na političku situaciju u zemlji, ostaje im samo nada da Plenković neće još dugo voditi Hrvatsku.

Na početku ovog teksta sam počeo pisati o Plenkovićevim ortacima, ljudima koji upravljaju ovom državom i tjeraju je u ambis. Navesti ću neke primjere ortakluka.

Prvi primjer:

Plenkovićev KUM Igor Pokaz imenovan je za veleposlanika u Britaniji.

Ali to nije bilo dovoljno, jer kum Pokaz ima BRATA, pa fotelja treba i njemu ! Plenković naravno, BRATA KUMA POKAZA zapošljava ni manje ni više nego u Vladu RH, kao "savjetnika".!

„Ljudi moji jel to moguće?!“

Pa naravno da su nam državna ekonomija i gospodarstvo na dnu kad je vode kumovi a ne stručnjaci!! Do kada tako?

Evo još jedan primjer:

Emil Tedeschi je osoba protiv koje je podnesena kaznena prijava, zajedno s Antom Ramljakom, za teška kaznena djela.

https://www.ivicatodoric.hr/blog/novosti/afera-atlantic-podnesena-kaznena-prijava-protiv-tedaschia-i-ramljaka

Emil Tedeschi je jedan od najbližih prijatelja premjera Plenkovića, kao što sam već ranije pisao. https://www.ivicatodoric.hr/blog/novosti/cocktail-politike-seksa-korupcije

https://www.ivicatodoric.hr/blog/novosti/iskazi-i-dio-korupcija-kriminal-ucjene-i-prijetnje

Komunikacija Tedeschog i Plenkovića ide preko nekoliko ključnih interesnih grupacija: obitelji Mišetić i Borisa Šavorića, ali isto tako i preko kuma Igora Pokaza i njegovog brata koji radi u Vladi RH! Da stvar bude još prozirnija - IGOR POKAZ JE RADIO U ATLANTICU !

Tom istom Atlanticu koji ne samo da je radio protupravne radnje s Agrokorom, već je jedna od rijetkih hrvatskih kompanija koja je ozbiljno kažnjena zbog nepravilnog poslovanja s Rusijom!

Nadalje, Ante Ramljak (politički imenovan Povjerenik Vlade RH) je imao registriranu firmu na adresi Borisa Šavorića, koji je ujedno najbolji prijatelj Emila Tedeschi-a.

Zato možda niti nije čudo da je dio zaposlenika Atlantic grupe već danas zaposlen u managementu Agrokora, a kako se saznaje ovih dana, sprema se novi val visoko pozicioniranih osoba koji kreću iz Atlantica prema Agrokoru.

I sada će ponovo nadležne institucije u Državi kazati da to nije zločinačko udruživanje radi ortačkih interesa? Svakome iole prizemnom sve je jasno kao dan.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS