KORUPCIJSKI SKANDAL NEVJEROJATNIH DIMENZIJA U OVOM DIJELU SVIJETA

Aug 23, 2018

Imam iza sebe jednu neprospavanu, ali radosnu noć. Najprije moram kazati, gospođa M. Dalić iskazala je veliku količinu kontradikcija, laži, ali sitnih nevažnih laži, bespotrebno. Isto tako iznijela je činjenice koje ja čekam, strepim da li ću ih ikada saznati - kada ne bih saznao, to bi za mene bilo pogubno - od danas kao da sam se ponovno rodio, sretan sam, još jednu životnu bitku sam dobio!

Prokazala je šefa nad šefovima koji je odgovoran - PLENKOVIĆA!

Prokazuje HDZ i neke članove HDZ-a, pogotovo Plenkovića i Brkića! Prokazuje i MOST, uglavnom teško optužuje Petrova, teško optužuje Zdravka Marića, pokušava uvući državni vrh u korupcijsko klupko. Sve zajedno, povlači za sobom u ponor.

Iz razloga otkrivanja niza činjenica vezanih uz rasvjetljavanje najveće korupcijske afere u povijesti RH, od danas kao zahvalnost za svjedočenje istine o kriminalu u Agrokoru, Dalićku od danas, 23.08.2018. g. nadalje oslovljavam sa „gospođa M. Dalić“.  Sve najvažnije činjenice ću ovih dana precizno prezentirati.

Ono što mogu već danas kazati, a to je da se podnosi: krivična prijava protiv Andreja Plenkovića kao prvookrviljenog, proširenje krivične prijave za Dalić, Ramljaka i druge, proširenje krivične prijave za organiziranu zločinačku organizaciju vezano za Knighthead, podnosi se krivična prijava protiv premijera Plenkovića i Zdravka Marića, krivična prijava protiv nepoznate osobe koja je izradila dopis u moje ime premijeru hrvatske Vlade Andreju Plenkoviću.  O sljedećim koracima, pravodobno ću izvještavati javnost. Od danas ću iznašati analize vezane uz izjave Dalić i Ramljaka.

 


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS