KAKO POSTUPA DORH?

Sep 09, 2019

Po jednoj od mojih krivičnih prijava dobio sam rješenju o odbačaju, na str. 10, prvi odlomak, piše:

Istog dana uslijedio je sastanak predstavnika Vlade s predstavnicima Sberbanke koji su prenijeli informacije da novog kredita neće biti (e-mail Martine Dalić od 23.ožujka 2017.).

Mail postoji i sadržaj je točno prenesen, međutim USKOK nije uzeo u obzir čitav niz mailova koji su prethodili informaciji koju je Dalić dobila 23.03.2017. g. i iz toga razloga donose krivi zaključak.
Ovdje imamo dokaz da su Plenković, Dalić i grupa BORG svojim kriminalnim radnjama dovodili Agrokor u probleme i s autoritetom političke moći Plenkovića - redovno poslovanje Agrokora. Sve to iz razloga kako bi pridobili Sberbank da ne podrži Agrokor i prede na stranu „grupe BORG“.!

Dio dokaza o protuzakonitim radnjama: Dana 10.03.2017. g. Boris Šavorić šalje mail u kojem daje povjerljivu informaciju vlastitog klijenta VTB-a, ali i njegovog partnera - članu Vlade RH Martini Dalić i ostalima u „Grupi Borg“ - informaciju da će VTB i Sberbanka Agrokoru: „dati još para…“.

Dalić sve razumije i u ime Vlade RH hitno traži sastanak s Ruskim bankama.

Tajni sastanak se održao već 14.03.2017. g. u Vladi RH.

Sav taj kriminal Šavorić radi svjesno, planirano, s namjerom, i sam upozorava na ogromne posljedice koje bi nastupile kada bi se to saznalo (što se vidi i iz maila), a to radi s ciljem nanošenja neprocjenjive štete Agrokoru, osobno I. Todoriću te 15.000 ostalih dioničara.

Kako Dalić nije bila sigurna što će se događati nakon sastanka s Ruskim bankama, Plenković i Dalić iste večeri 14.03.2017. g. kreću u medijski napad na Agrokor i Ivicu Todorića, ruše nas pod svaku cijenu.

Sada deset dana Plenkovićevi ortaci sprovode medijsku monstruoznu kampanju lažnih vijesti protiv I. Todorića i Agrokora prepunu manipulacija. Npr: Da Agrokor nije platio 6 milijardi KN poreza, da sam ja na neke otoke prebacio 12 milijardi KN i sl.

Sada Martina Dalić 23.03.2017. g. javlja „uspjela je“! Dalić šalje mail: „Sve se oci lagano okreću prema NAMA“. NE prema Republici Hrvatskoj već NAMA = Zločinačkoj organizaciji „grupi BORG“,
Sada se iz aviona vidi čiji je to „DEAL“. Vjerujem da je svima jasno kao dan!

„JA sam upravo razgovarala s Poletaevim. Kredita u ovim okolnostima neće biti."

ZAKLJUČAK:

Poštovani čitatelji, ovako je Plenkovićeva „grupa Borg“ sprovodila kriminal nad Agrokorom, I. Todorićem osobno, a samo i isključivo kako bi zločinačkoj organizaciji omogućila otimanje, pljačku i konačno uništenje cijele Agrokor grupe.

Ovdje su dokazi kako je USKOK zaobišao činjenice, donio neistiniti zaključak. S čitavim nizom mailova USKOK je jednako postupio da bi spriječili funkcioniranje vladavine prava! Jednostavnim rječnikom, sada se vidi radi čega Agrokor nije dobio financiranje.



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS