KAKO JE AGROKOR OPLJAČKAN NA ROLL UP-U I OBVEZNICAMA

Sep 02, 2018

Agrokorov novac je uziman na sve strane, čak su i za otvaranje svojih poduzeća u Nizozemskoj uzimali novac, doduše ovaj puta kao kredit od Agrokora! 

Roll-up     Danas imamo jasne dokaze da Agrokoru Roll-up kredit  uopće nije bio potreban!  Posebno bi se to moglo vidijeti u trenutku kada bi se Nagodba  dogodila, koliki bi novac iz Agrokora u milijunima eura povukao Knighthead bio bi najbolji odgovor o pljački! 

Osoba koja je u javnom prostoru zdušno branila nepotrebni Roll-up je ANDREJ PLENKOVIĆ, iako je potpuno protuzakonit!  Roll-up je prouzročio nemjerljive štete dionicima Agrokora i Republici Hrvatskoj!  Ovaj kriminal  će ovih dana biti utužen i u drugim državama, pa će HDZ  i hrvatski građani imati priliku vidijeti kakvu je ogromnu štetu hrvatskom narodu prouzročila ova hibridna Vlada HDZ-a,  suglasnošću koju su dali za taj ugovor!  ROLL-Up-om je između ostalog, čitav proces nagodbe predan u ruke Knoghtheadu, a opet , ovdje su ključna JAMSTVA kako bi se multipliciranjem  tih jamstava, došlo do tobožnjeg ogromnog duga koji bi bio osnov da se Agrokorova poduzeća odvedu u INSOLVENTNOST!

Zar sada svi oni koji pričaju da je Agrokor bio u problemima ne vide kolika je to LAŽ!?  Stvarno je pitanje što rade državne institucije i  DORH?

Jamstva - Posebna su priča jamstva  Agrokora Knightheadu  za  Roll-up kreditni ugovor. Knighthead  ne pristaje na jamstva za Roll-up kredit  kakva je Agrokor izdavao dotadašnjima investitorima,  jer takva jamstva nisu dovoljno štitila investitore! Ramljak i Wagner rade monstruozni ugovor s jamstvima, sve preko Trusta u Hong Kongu, kako bi potpuno zaštitili kriminal koji rade i osigurali da ga netko ne ospori!

Ante Ramljak iako sve to zna ne osporava ranije izdana jamstva!  (kazneno je za to prijavljen!)

Svakom pametnom dovoljno!

Sve to rade iz razloga da bi zadržavanjem nevaljanih jamstava mogli raditi kriminalne manipulacije u bilancama čime si osiguravaju mogućnost predaje Agrokora svojim partnerima. A ovi sve sele u drugu državu gdje će Agrokor do kraja pokrastiBezgraničan je napor Plenkovića da na ovaj način Agrokor likvidira!

A  sam novac primarno se zarađuje na:  

  1. Transakcijama  OBVEZNICAMA na temelju povlaštenih informacija, PA ONDA NA ROLL-UP ugovoru! Negdje oko 700 milijuna EUR. 
  2. U nevjerojatnoj, nelegalnoj, kriminalnoj Nagodbi koja Nizozemskom poduzeću predaje svu imovinu Agrokora plus sva potraživanja prema grupi Agrokor u vrtoglavim iznosima što ćemo narednih dana također predstaviti!

NEKI  OD  DATUMA  KOJE  TREBA  DETALJNO ANALIZIRATI

10.04.2017g. Ivica Todorić predaje funkciju uprave AG i napušta istoga dana prostorije Agrokora

12.04.2017g. na radnom sastanku  I. uprave Agrokora prvi puta se spominje  „Roll-up“ 

27.04.2017g. Plenković razrješuje ministre Mosta

01.06.2017g. Sberbank se suprostavlja ugovoru o Roll-up kreditu

08.06.2017g. zaključen Roll-up ugovor o kreditu između Agrokora i Knightheada

Dali je MOST bio smetnja da  se nešto ne sazna? 



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS