POGUBNI DOKUMENT NA 4557 STRANICA O PRIJENOSU IMOVINE SA HRVATSKIH AGROKOROVIH KOMPANIJA U NIZOZEMSKU

Jun 28, 2018

Siguran sam da DORH ,kao i ostale nadležne institucije u Hrvatskoj,  imaju dovoljno dokaza i činjenica o slučaju Agrokor i predmete za koje su podnesene kaznene prijave . Svima nama je jasno tko ne dopušta vladavinu prava i postupanje po zakonu u slučaju Agrokor - zna se tko ne želi upaliti zeleno svjetlo.  A pokajnici , kako kaže  Plenković „ čekaju  u redu“.  Sada je potpuno jasno tko se je u Agrokoru okoristio i tko ima očekivanja da se okoristi.  Osobe i institucije koje igraju glavnu ulogu u otimanju Agrokoru su „Grupa Borg“, Dalić i njezino društvo, Božinović, Dolički - Tedeschi, Šavorić, Plenković, AlixPartners , Knighthead, neke od banaka vjerovnika i doušnici iz Agrokora igraju glavne uloge.

Kako to trenutno izgleda?  Dalić i Ramljak i dalje imaju istu poziciju moći (samo sada ne operativnu), možda su čak i nešto moćniji. Plenković je njihov potrčko!  Tu značajnu ulogu ima i Božinović. Nažalost, svi su oni uvezani s nekim drugim adresama i službama. Primanje i izvršavanje naloga koji su u potpunoj suprotnosti s hrvatskim nacionalnim interesima neće ovu državu daleko odvesti. 

Neosporno je da je ova „ Plenkovićeva nagodba“ protiv nacionalnih interesa Hrvatske!

Najveće, bolje je reći astronomske , zarade idu stranim investitorima.

Plenkoviću, mojim novcem se razbacuješ, plačaš savjetnike kojima si izradio dokument na 4557 stranica o prijenosu imovine sa hrvatskih investitora i hrvatske kompanije na nizozemske firme i nizozemsku zakladu!                                                       

Jedini mogući zaključak je da Plenković štiti interese stranoga kapitala, a da ga je najmanje briga za budućnost hrvatske ekonomije.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS