Republika Hrvatska u ekonomskom kolapsu

Mar 08, 2020

Jutarnji list je prezentirao najnovije podatke EUROSTATA koji na žalost građana Hrvatske dokazuju kako premijer Plenković i njegovi podanici besramno lažu hrvatski narod.!

Iz dana u dan iznose nam neistine i obmane o prema njima "sjajnim" vanjskopolitičkim i ekonomskim rezultatima Vlade, te kako su svi njihovi (pokazuje se katastrofalno loši) postupci poduzeti radi zaštite nacionalanih interesa zemlje i očuvanja "stabilnosti". No, gospodine Plenkoviću i ekipo, brojke su na vašu i našu žalost neumoljive!

Pogledajte njihov rezultat: https://novac.jutarnji.hr/aktualno/hrvatska-se-po-stupnju-razvitka-nalazi-na-razini-francuskih-prekomorskih-posjeda/10064374/

Pričaju da su nas izvukli iz smeća, a ustvari, odveli su nas u najdublju močvaru iz koje vrlo brzo neće biti izlaza! Hrvatski narode probudi se!!

Izlaza nema dok se s vlasti u RH ne maknu: Plenković, Šeks, Bačić, Rajner, Božinović, Vujčić, Jandroković, Marić, Bošnjaković i ostali članovi najneuspješnijeg i najkorumpiranijeg tima na čelu ove države u povijesti!

Za navode iz rečenice ranije postoje jasne činjenice od kojih su neke navedene na linku iznad, a druge gledamo svakodnevno, kao što je dopuštanje pranja milijardi kuna, pljačka glavne regionalne kompanije, uništenje domaće proizvodnje hrane te predaja plodne zemlje i izvora vode stranim lešinarima.

Posljednjih gotovo 4 godine skoro sva svjetska tržišta obaraju povijesne rekorde, a u to vrijeme Hrvatska je dotaknula apsolutno društveno i ekonomsko dno, te uz to iselila dvije najpotentnije generacije. Danas kada je svjetska ekonomija pred mogućom recesijom ovakvo stanje ekonomije RH moglo bi prouzročiti apsolutni kaos i bankrot.

POGLEDAJ VIDEO



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS