ISKAZI III. DIO: FALSIFICIRANJE, MANIPULACIJE, KORUPCIJA, KRIMINAL, UCJENE I PRIJETNJE

Oct 02, 2018

KAZNENA PRIJAVA PROTIV ANDREJA PLENKOVIĆA

Svjedoci smo gotovo svakodnevnog pronalaska činjenica koje ukazuju na nova kaznena djela ili daju ponovnu potvrdu osmišljene, pomno planirane zločinačke aktivnosti Plenkovića i njegovoga društva.

Gospođa Dalić je u svom iskazu USKOK-u, u jednoj usput kazanoj rečenici, otkrila upravo tu surovu istinu: PLANIRANJA I KRIMINALNIH RADNJI DA BI SE OTIMANJE IZVRŠILO!!

Pa tako na 15. strani iskaza, gđa. Dalić svjedoči:

„Također, želim kazati da je meni premijer Plenković signirao na znanje pismo koje mu je 01. travnja 2017. uputio Ivica Todorić, a u kojem poziva Vladu na intenziviranje dinamike rada na novom ili modifikaciji postojećeg zakonodavnog okvira u cilju restrukturiranja tvrtki uz priljev svježeg novca“.

Gđa. Dalić u svom iskazu iznosi brojne neistine, ali ne vjerujem da bi kazala da je nešto dobila od premijera, a da to nije, s obzirom na to da govori o dokumentu.

Poštovani čitatelji, ja, Ivica Todorić - nikada nisam pisao premijeru RH A. Plenkoviću! Kamoli takvu glupost i izmišljotinu kakvu navodi gđa. Dalić u svom iskazu, a kakvu mi je premijer Republike Hrvatske A.Plenković očito htio podvaliti !

• Prvo: Predlažem da premijer RH A. Plenković javno objavi neko tobožnje moje pismo.
• Drugo: Obavještavam javnost da danas podnosim kaznenu prijavu za teška kaznena djela falsificiranja i zlouporabe službenih ovlasti protiv premijera Republike Hrvatske A. Plenkovića.

Prema izjavi gđe. Dalić, Plenković je signirao pismo, te stoga uopće nije sporno tko je odgovoran! „Plenković falsifikator“ će, uvjeren sam, ponovo pokušati nekog drugog uvaliti ili predmet staviti u ladicu (toliko o neovisnim institucijama), sve dok ne uspije protuzakonito progurati kriminalnu nagodbu, kojom razvlaščuje Hrvatsku za dobit džepova svojih kumova, prijatelja i ostalih lešinara. Ako pismo postoji onda ga je pisala Plenkovićeva (on sve zna upravljao je sa tim) osobna grupa koja uključuje Tenu Mišetić, Tedeschog, Šavorića i ostalo poznato Borg društvo.

Vjerujem da ste primijetili kako Plenkovića u njegovim zlodjelima stalno netko mora štititi, bio to Ramljak, DORH, djelatnici Tajnih službi, gđa. Dalić ili netko drugi. Pa čime je to on zadužio sve te silne ljude u niti dvije godine mandata? Kako to izgleda: prvo, stalno se sakriva, kukavica, drugo, žrtvuje suradnike, treće nema koga nije uvalio u kriminalne radnje, tako da će, uz njega samog, mnoge druge osobe imati vrlo ozbiljnu kaznenu odgovornost.

Očito je sada konačno došao red na kabinet?


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS