GRAĐANI HRVATSKE, ZAR OVO NIJE SRAMOTA?

Jun 08, 2018

Poštovani građani Hrvatske i regije u naslovu i opremi teksta objavljenog u današnjem izdanju Jutarnjeg lista govori se o sudbini Agrokora d.d. najveće hrvatske i regionalne kompanije sa 60 tisuća odličnih, stručnih, marljivih zaposlenika, svjetski konkurentnom industrijom.

Pogledajte kakvo izrugivanje i kakvo loptanje sa najvrijednijom hrvatskom kompanijom priprema i čini Izvanredna uprava i Vlada.

Kakav je to odnos prema 60 000 zaposlenih ljudi, njihovim obiteljima, njihovih perspektivama. Kompanija je još uvijek ovoga trenutka  97% u vlasništvu hrvatskog kapitala.“

Poštovani građani pa danas valjda svi vidimo vrijednost  Agrokora! Pa to ide toliko daleko da je naša najveća kompanija postala globalno igralište i središte američko – ruske borbe za geopolitičku prevlast .

Plenković i njegove grupe poklanjaju vlasništvo kako god i gdje god hoće, a rezultat će biti da će od svega u samo godinu dana ostati pjena. Jedno veliko ništa, ma koliko to neshvatljivo bilo.

Anketa jednog Hrvatskog portala. Ljudi iz Hrvatske bježe zbog:

PLENKOVIĆA I NJEGOVE VLADE 92%

Danas smo svi svjedoci što premijer HR Vlade Plenković radi sa Agrokorom, sud, pa oni to ne poznaju, zakon isto tako, vjerovnike osim njih šest gdje trguju, vlasnike, užas. Poklanja tuđe vlasništvo kao na nekom sajmištu, ali ko pijanac, koliko tko traži, kome hoće ili kome neće.

A sve to rade na naćin da će za godinu dana ovo malo što je ostalo od HR industrije - PROPASTI!. Gdje su tu interesi regije, Hrvatski nacionalni intreresi? Interese i mišljenja građana pokazuju ankete.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS