HODOGRAM KRIMINALA U AGROKOR GRUPI II. DIO

Aug 17, 2018

Dokumente koje sam objavio kao PRVI DIO zorno prikazuju protupravne radnje koje su imale za posljedicu dovođenje Agrokora u probleme,  čitavim nizom kriminalnih aktivnosti kako bi se otela kompanija!  Iz PRVOG DIJELA se vidi da je cilj bio napraviti kaos, prestrašiti partnere Agrokora i dobiti ih protiv I.Todorića i kompanije.

Danas u DRUGOM DJELU vidijet će se kakve su sve kriminalne radnje ciljano poduzimali kako bi menadžment spriječili da riješi novonastale okolnosti u koje nas je isključivo zločinačka organizacija dovela.

Jedan od članova „Grupe Borg“  Boris Šavorić prijatelj premijera HR A.Plenkovića kako će se vidjeti iz dokumentacije ima jednu od važnijih uloga u otimanju Agrokora.

Boris Šavorić je osoba koja je u sukobu sa zakonom.  Šavorić je u kriminalu i kriminalnim sukobima interesa zbog radnji:

  1. Na adresi ureda Borisa Šavorića gdje je Plenković snimao spot registrirana je firma A. Ramljaka
  2. Boris Šavorić je jedan od istaknutih članova  „Grupe Borg“  
  3. Boris Šavorić piše zakon HR  – Lex –  u svome privatnom uredu, gdje je sniman Plenkovićev spot
  4. Boris Šavorić ima veću vrijednost imovine od I.Todorića (lako dokazivo), neka se  njemu usudi doći porezna uprava, nema on đaba prijatelja!    
  5. Boris Šavorić radi due diligence u Agrokoru, a u isto vrijeme
  6. Boris Šavorić je odvjetnik VTB  banke .
  7. Boris Šavorić 10.03.2017g. šalje mail  -  PRILOG 2  -  u kojemu daje povjerljivu informaciju od vlastitoga  klijenta VTB-a, ali i njegovoga partnera. Sve to šalje Martini Dalić i ostalima u grupi, a poruka glasi:  da  će  VTB  i  Sberbanka  „ dati još para Agrokoru“!

Ovom informacijom nanesena je najveća moguća šteta Agrokoru i njegovim 15.000 vlasnika. Iz samog teksta  maila se vidi da je i Šavorić svjestan koju ogromnu štete  radi, neprocjenjivih razmjera. Kao član zločinačke organizacije dostavio je povjerljivu informaciju, koju je Dalić  koristila,  a na štetu Agrokora i njegovih vlasnika.

Dakle, Boris Šavorić direktno sudjeluje u nastojanju da Agrokor spriječe u realizaciji vlastitih rješenja za uspješno poslovanje.   U narednim koracima vidjeti ćete što rade.

PRILOG 2:



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS